• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 97111508084
  • خبرنگار : 71263

نفت با تحریم‌های آمریکا گران ماند

نفت با تحریم‌های آمریکا گران ماند

قیمت نفت روز دوشنبه تحت تاثیر کاهش تولید اوپک و تحریم‌های آمریکا علیه ونزوئلا، ثابت بود و رشد قیمت معاملات پیشین را حفظ کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت روز دوشنبه با یک سنت افزایش، به ۶۲.۷۶ دلار در هر بشکه رسید. نفت برنت روز جمعه بیش از سه درصد افزایش یافته و در بالاترین قیمت خود در بیش از دو ماه گذشته بسته شده بود.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با شش سنت کاهش، به ۵۵.۲۰ دلار در هر بشکه رسید. شاخص قیمت نفت آمریکا روز جمعه با ۲.۷۳ درصد افزایش بسته شده بود.

کاهش تولید اوپک که در راستای تعهد آنها برای محدودیت عرضه بوده است و همچنین کاهش شمار دکل‌های حفاری نفت آمریکا و تحریم‌ها علیه فروش نفت ونزوئلا از قیمت نفت پشتیبانی کرده است.

ویوک دهار، تحلیلگر کالا در بانک کامن ولث استرالیا در یادداشتی نوشت: در حالی که تولید ونزوئلا ماه گذشته افزایش یافت اما تحریم‌های جدید آمریکا علیه این کشور ممکن است میزان عرضه جهانی نفت را ۰.۵ تا یک درصد کاهش دهد.

وی در ادامه افزود: این تحریم‌ها مبادلات نفتی میان ونزوئلا و سایر کشورها را به شدت محدود خواهد کرد و مشابه تحریم‌هایی است که سال گذشته علیه ایران اجرا شد.

طبق نظرسنجی رویترز، میزان عرضه اوپک در ژانویه بیشترین میزان کاهش را در دو سال گذشته داشته است. این در حالی است که طبق آمار وزارت انرژی روسیه، این کشور در کاهش تولید همچنان عقب‌تر از برنامه قرار دارد و تولیدش در ماه میلادی گذشته به ۱۱.۳۸ میلیون بشکه در روز رسید که تنها ۳۵ هزار بشکه در روز نسبت به سطح تولید اکتبر سال ۲۰۱۸ که مبنای توافق کاهش تولید اوپک و غیر اوپک است، کاهش داشت.

الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه گفته بود مجموع کاهش تولید کشورش در ژانویه به ۵۰ هزار بشکه در روز بالغ خواهد شد. روسیه متعهد شده است تولید نفت خود را به میزان ۲۳۰ هزار بشکه در روز نسبت به سطح تولید اکتبر کاهش دهد.

طبق آمار بیکرهیوز، شرکت‌های انرژی آمریکایی شمار دکل‌های حفاری نفت فعال را هفته گذشته کاهش دادند و به ۸۴۷ حلقه رساندند که پایین‌ترین سطح در هشت ماه گذشته بود.

به گفته دهار، ریزش قیمت نفت در اواخر سال میلادی گذشته باعث شده است شرکت‌های حفاری نفت آمریکایی در هزینه محتاط‌تر شوند.

در این بین، امیدواری به بهبود روابط تجاری آمریکا و چین کمک کرده است از شدت نگرانی‌ها نسبت به کندی رشد اقتصاد جهانی کاسته شود.

بر اساس گزارش رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته اظهار کرد با شیء جین پینگ، همتای چینی خود در هفته‌های آینده دیدار خواهد کرد تا توافق تجاری جامعی را با پکن منعقد کند با این حال وی خاطرنشان کرد که هنوز معلوم نیست توافقی حاصل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha