• سه‌شنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97121407445
  • خبرنگار : 71234

فلاحت‌پیشه: طرح برگزاری رفراندوم برای پالرمو و CFT به معنای ایجاد التهاب در جامعه است

فلاحت‌پیشه: طرح برگزاری رفراندوم برای پالرمو و CFT به معنای ایجاد التهاب در جامعه است

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که برگزاری رفراندوم برای لوایح مرتبط با FATF چه از طرف مجلس شورای اسلامی و چه از طرف دولت باعث ایجاد فضای التهابی در کشور می‌شود به خصوص در جامعه فعلی که به اندازه کافی به دلیل مسائل اقتصادی رنجیده خاطر است.

حشمت‌الله فلاحت پیشه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به طرح مباحثی مبنی بر برگزاری رفراندوم در خصوص لوایح پالرمو و CFT، گفت: اخیراً مباحثی درباره برگزاری رفراندوم برای کنوانسیون‌های مرتبط گروه اقدام ویژه مالی (FATF) مطرح شده است که بنده با برگزاری رفراندوم در این باره مخالف هستم.

وی با این توضیح که رفراندوم تعریف مشخصی دارد، اظهار کرد: در مواردی که محلی برای تصمیم‌گیری وجود نداشته باشد به مردم رجوع می‌شود تا نظرشان را اعلام کنند نمونه آن موضوع برگزیت در انگلیس است که برای خروج رفراندوم برگزار کردند، اما کنوانسیون‌های مرتبط با FATF محل قانون‌گذاری دارد و سیر آن از دولت، مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان گذشته و اکنون در مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌باشد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم حضور رئیس جمهور در جلسات مجمع تشخیص برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان‌یافته فراملی (پالرمو) گفت: بنده در طول مدتی که به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی در مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تشخیص پالرمو حضور داشتم آقای رئیس جمهور در این جلسات نبودند، ولی معمولاً فضای مجمع تحت تأثیر مصاحبه‌های شخص رئیس جمهور و برخی اعضای دولت، منفی می‌شد و این مصاحبه‌ها اثر منفی برموضع‌گیری‌ها می‌گذاشت.

فلاحت‌پیشه ادامه داد: بهتر است رئیس جمهور به جای طرح مسائل در حوزه‌های عمومی و رسانه‌ها در مجمع تشخیص حضور یافته و از نظر دولت دفاع کند. متأسفانه بخش عمده‌ای از دوره‌های ریاست جمهوری کشور با این مشکل عجین شده بود که برخی رؤسای جمهور برخی از دستگاه‌های قانون‌گذاری را قبول نداشتند که تصمیم‌گیری‌های آنها کشور را تحت تأثیر قرار می‌داد. نمونه آن دوران آقای احمدی‌نژاد است که سیاست قهر با مجلس شورای اسلامی را در پیش گرفت و اکنون هم آقای روحانی هم سیاست قهر با مجمع را دارد.

وی با تاکید بر این‌که این رفتارها باعث عقب ماندن کشورها و تعلل در تصمیم‌گیری‌ها می‌شود، اظهار کرد: بخشی از تعلل در تصمیم گیری‌ها ناشی از آن است که افراد مستقیم مذاکره نمی‌کنند آن هم در وضعیتی که عمل به قانون برای کشور لازم است لذا در چنین شرایطی بنده برگزاری رفراندوم را درست نمی‌دانم. طرح برگزاری رفراندوم چه از طرف دولت و چه از طرف مجلس شورای اسلامی برای لوایح پالرمو و CFT به معنای ایجاد فضای التهاب در کشور است آن هم برای جامعه ما که به اندازه کافی به دلیل مسائل اقتصادی رنجور شده است.

لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) و لایحه پالرمو دو کنوانسیون مورد تأیید FATF است که در مرحله بررسی در مجمع تشخیص می‌باشد. اخیر FATF مهلت مجددی را به ایران جهت عمل به توصیه‌ها اعلام کرد که بعد از آن برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و برخی از دولتی‌ها طرح رفراندوم درباره این لوایح را مطرح کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۳:۲۰

فلاحت پیشه کسی در یک همچنین رفراندومی شرکت نمی کند

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۵:۰۱

بهتره فقط از طرف خودت صحبت کنی ....

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۳:۴۶

با سلام . کشورما مزیت بسیار زیادی برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی دارد . زیر ساختهای بسیار قوی . امنیت بسیار قوی . ارتباطات بسیار قوی . نیروی متخصص بسیار ورزیده .و غیره . اما مهمترین علت تردید سرمایه گذاران در حال حاضر .1= نوسانات ارز . 2= عدم تعیین تکلیف FATF (ایا گردش مالی چمدانی باشد و یا بانکی )می باشد . بنظر می رسد باید صبر کرد .صبر تاکی، خدا می داند

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۳:۵۴

پس اگر مجمع تصویب نکنه چه باید کرد. کی جواب پیامدهای وحشتناک اقتصادی را میده؟

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۴:۱۵

چرا آقای فلاحت پیشه نباید رفراندوم انجام شود شاید شما فکر می کنید که مردم نمی فهمند.

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۴:۲۸

د من میگم این سوئیس چرا ملتهب ترین کشور دنیاست!.. بخاطر همینه که هی به آرای عمومی مراجعه میکنه.نتیجه رو هم میبینین.کشور پر از هرج و مرج و هر کسی هر کسی و سنگ رو سنگ بند نشو !!!

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۵:۳۰

دمت گرم !...

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۴:۳۶

مگر قانونی هم با طرح ... در کشور باقی مانده؟

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۴:۴۹

پس اوضاع خوب نیست که رفراندوم...

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۵:۱۵

رفراندوم حق مردم است

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۴ ۱۵:۱۹

... مطمئن باش آقا مردم بهترین انتخاب را می کنن ...

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۵ ۰۸:۳۶

آدمی که خواب است را می شود بیدار کرد ولی کسی که خودرا به خواب زده باید بی خیالش شد. واقعا مردم از مثلا سیاستمدارانمان بیشتر سیاست سرشان می شود .

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۵ ۱۱:۳۹

چنددرصد مردم این پیمان نامه را می شناسند واز آن آگاهی دارند که بخواهنددر رفراندوم در خصوص آن رای دهند وتصمیم گیری کنند؟

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۹ ۰۶:۳۴

مسئول دونستن مردم در تعیین سرنوشت خودشون رو در عمل ثابت کنید. صرف شعار دادن هنر نیست! شما آقایون مسئول هم اگر بهتر از مردم می فهمیدید ریشه مشکلات چیه و کجاست، انقدر کاسه چه کنم چه نکنم سر بدیهی ترین تصمیمات اداره مملکت نمی گرفتید. بازگشت به دموکراسی محض، چاره درد امروز ماست. چون شما ثابت کردید ... هرگز مسئولیت پذیر نیستید! کدوم یک از شما بود که بعد از این همه گرانی استعفاء دهد و بگوید ببخشید، عذر می خواهم؟؟؟!!!