• پنجشنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 97121608540
  • خبرنگار : 71263

افزایش قیمت نفت تحت تاثیر تحریم‌های آمریکا

افزایش قیمت نفت تحت تاثیر تحریم‌های آمریکا

قیمت نفت روز پنج شنبه با تداوم کاهش تولید اوپک پلاس و تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا افزایش یافت، اما رشد تولید آمریکا مانع از پیشروی بیشتر قیمت‌ها شد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۲۳ سنت یا ۰.۶ درصد نسبت به قیمت نهایی روز گذشته کاهش یافت و به ۵۶.۴۵ دلار در هر بشکه رسید.

بهای معاملات آتی نفت برنت با ۳۷ سنت یا ۰.۶ درصد افزایش، به ۶۶.۳۶ دلار در هر بشکه رسید.

قیمت‌های نفت از تلاش‌های اوپک برای متعادل کردن بازار پشتیبانی شده است. اوپک و متحدانش توافق کرده‌اند تولید نفتشان را مجموعاً ۱.۲ میلیون بشکه در روز در نیمه اول سال ۲۰۱۹ محدود کنند.

بانک سرمایه گذاری گلدمن ساکس روز چهارشنبه در یادداشتی اعلام کرد: از نظر ما استراتژی اوپک متعادل کردن بازار به سرعت ممکن و خروج از کاهش تولید تا ژوئن است تا بتواند تولیدش را در کنار تولیدکنندگان شیل آمریکا در نیمه دوم سال بالا ببرد.

به گفته معامله گران، تحریم‌های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا که از اعضای اوپک هستند نیز از قیمت‌های نفت پشتیبانی کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا هفته جاری با اشاره به مشکلاتی که برای دسترسی به نفتکش‌ها و پرسنل برای صادرات نفت دارد، وضعیت اضطراری اعلام کرد.

با وجود این عوامل، عرضه نفت تحت تأثیر رکورد بالای تولید آمریکا، فراوان مانده است.

طبق آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته ۷.۱ میلیون بشکه افزایش یافت و به ۴۵۲.۹۳ میلیون بشکه رسید. در این بین، تولید نفت این کشور که از اوایل سال ۲۰۱۸ بیش از ۲ میلیون بشکه در روز رشد کرده است، در رکورد ۱۲.۱ میلیون بشکه در روز ماند.

گلدمن ساکس در گزارش خود پیش بینی کرد کاهش محدودیت‌های انتقال نفت برای تولیدکنندگان شیل منطقه پرمیان باسین، می‌تواند تولید نفت آمریکا را بالاتر ببرد.

آلفونسو اسپارسا، تحلیلگر ارشد شرکت OANDA در این باره گفت: توازن میان افزایش تولید نفت آمریکا و اقدامات اوپک پلاس برای تثبیت قیمت‌ها از طریق کاهش تولید، با رشد بالاتر از حد انتظار ذخایر نفت آمریکا و هشدار سازمان توسعه و همکاری اقتصادی درباره رشد کمتر اقتصاد جهانی که روی تقاضا برای انرژی تأثیر منفی می‌گذارد، شکسته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha