جلالالدین صادقی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: فعالیت اولین دهکده گیاهان دارویی کشور به همت همکاران و متخصصان توانمند جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی و با هدف ایجاد اشتغال مستقیم برای ۱۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم برای ۲۵۰ نفر طراحی و از ابتدای سال ۹۵ آغاز شده است.
وی ادامه داد: این دهکده با تمرکز بر محصولات استراتژیک و فوق استراتژیک استان و ایجاد ارزش افزوده حداکثری از طریق بهینه سازی تولید، انجام پژوهشهای مرتبط و تولید فرآوردههای فراسودمند از محصولات استراتژیک استان ایجاد شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: جهاد دانشگاهی برای تکمیل و تحقق نهایی این طرح تا پایان سال ۹۹ نیازمند حمایت جدی خیران استان است.
صادقی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی به گرمی دست خیران استان را که تاکنون منشأ خدمات ارزشمندی به این منطقه بودهاند، میفشارد، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی آمادگی دارد متناسب با مساعدت خیران بخشهای مختلف دهکده گیاهان دارویی را به پاس خدمات این خیران نامگذاری کند.
انتهای پیام
نظرات