• چهارشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98021809801
  • خبرنگار : 71511

توضیح وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو و چند کالای دیگر

توضیح وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو و چند کالای دیگر

وزیر صنعت درباره کوپنی شدن کالاها، گفت: نظر بنده این است که کالاهایی که با ارز دولتی می آید باید مطمئن شویم به دست مصرف کننده می رسد. در گذشته نشان داده شد در برخی موارد این اطمینان وجود نداشته است، مانند موضوع گوشت که دیدیم چه اتفاقی افتاد.

به گزارش ایسنا، رضا رحمانی در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که قرار بود کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان با قیمت بازار توزیع شود، آیا این کار صورت گرفت یا خیر، اظهار کرد: خرما جزو کالاهای تنظیم بازاری نبوده است، توزیع الباقی کالاها همچون گوشت و شکر شروع شده، برنج هم جزو کالاهایی است که پیش‌تر توزیع شده بود.

وزیر صنعت ادامه داد: اتفاقاً در جلسه امروز هیأت دولت مطرح شد و اعلام شد هیچ مشکلی در زمینه توزیع کالاهای اساسی وجود ندارد.

وی گفت: در حال حاضر شکر ۷ هزار تن روزانه مصرف داریم، اما ۱۰ هزار تن توزیع می‌شود. وزیر جهاد کشاورزی امروز دلیل گرانی شکر را توضیح دادند که علت آن به بارندگی ابتدای سال باز می‌گردد، اما در حال حاضر مشکلی وجود ندارد.

رحمانی تاکید کرد: هر اندازه که برنج لازم باشد به بازار ارائه خواهد شد، هم برنج وارداتی و هم داخلی عرضه می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره علت گرانی کالاهایی همچون شکر و تن ماهی تشریح کرد: برخی کالاها افزایش قیمت داشته اند، ما هم در سطح عرضه نظارت را بیشتر کردیم و هم عرضه عمده فروشی را کنترل کردیم.

وزیر صنعت در پاسخ به پرسشی دیگر درباره علت افزایش قیمت خودرو نیز گفت: علت این که در دو هفته اول سال خودرو سازان در تعطیلات بودند تأثیر نسبی بر قیمت خودرو گذاشته شد، البته من نمی گویم این موضوع تأثیر صد در صدی دارد، اما در حال حاضر کنترل‌ها صورت می‌گیرد و خودورها تولید می‌شود.

وی ادامه داد: دلالان در اختلالات دو هفته پیش که در حوزه خودرو ایجاد شد متأسفانه نقش داشتند. در حال حاضر طبق تعهدات انجام می‌شود یعنی ۸۰ درصد به تعهدات داده می‌شود و ۲۰ درصد به فروش فوری داده می‌شود.

رحمانی در ادامه درباه عرضه کالابرگ نیز گفت: وقتی آخرین تصمیمات نهایی شد آن را عرض می‌کنیم. ما تکلیف قانونی در بودجه امسال که مجلس مصوب کرده، داریم که دولت موظف به انجام آن است.

وی درباره موضوع کوپنی شدن کالاها اظهار کرد: نظر بنده این است که کالاهایی که با ارز دولتی می‌آید باید مطمئن شویم به دست مصرف کننده می‌رسد. در گذشته نشان داده شد در برخی موارد این اطمینان وجود نداشته است، مانند موضوع گوشت که دیدم چه اتفاقی افتاد.

وی با ارائه توضیحاتی درباره تلاش دولت برای رونق تولید گفت: یکی از الزامات به ثمر نشستن تلاش‌های دولت در حوزه رونق تولید نظام بانکی است، نظام بانکی یعنی وزرات اقتصاد و بانک مرکزی باید تمهیداتی بیاندیشند.

رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مواد اولیه تولیدات، داخلی است. ما در تولید مواد اولیه مشکلی نداریم و فقط زنجیره را اصلاح می‌کنیم، نظام تولید ما در گذشته درست نبود و هدف این است اصلاح شود.

وی یادآور شد: کسانی که تولیدکننده نبودند و یا واحد تولیدی‌شان خوابیده بود از این مواد استفاده می‌کردند اینها باید بدانند حسابرسی خواهند شد؛ بنابراین اعلام می‌کنیم وضع ما در داخلی بهتر خواهد بود.

وی در پایان گفت: در حوزه خارجی هم تلاش‌هایی می‌شود و تا امروز مشکلی نداشتیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۸ ۱۳:۵۶

خدا وکیلی این جواب است که این وزیر داده واقعا که ...

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۸ ۱۳:۵۹

شماها تحریم داخلی وحشتناکو تحریم خارجی را ازما مردم دارید می گذرانید همتان می دانید دیکه سره ما مردم را نمی توانید شیره بمالید بس کنید دیگر خوده شما روزهای اول آمدید گفتید قیمته خودرو نباید بالا بره ولی شما بدترش کردید و دروغ گفتید دروغ دروغ دروغ بس کنید دیگر مردم داغ کردنند دیگر

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۸ ۱۵:۵۹

من که کاملا قانع شدم برای دلیل افزایش قیمت خودرو، شما چطور؟؟؟؟!

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۹ ۰۹:۳۲

باید جلوی رانت را گرفت کسانیکه خود رو خریداری می کنند نباید اجازه فروش فوری در بازاررا داشته باشند ایا این 750 هزار نفر واقعا مصرف کننده هستند یا فقط ثبت نام کرد اند تا سودا گری کنند و سود ببرند بنظرم دولت باید برای مهار این بازار سه اقدام زیر را فوری انجام دهد باید فروشدگان خودرو را فقط با اخذ مالیات سنگین مهر کرد پیشنهاد می شود 1- سند خود رو فقط بنام فرد ثبت نامه شده اولیه زده شود 2-خودرو فقط برای مصرف فرد خریدار باشد در غیر این صورت اگر نیت فروش و کسب سود بوده باید مالیات سنگین به فروشنده خود رو وضع شود. تا کسی خیال کسب درامد از ناحیه فروش خود رو را نداشته باشد . 3- خودروی صفر کیلومتر حداقل تا یک سال خرید و فروش نشود و اجازه داده نشود این امر صورت گیرد اگر فردی این کار را کرد باید مالیات بسیار بالاتری پرداخت کند تا فروش خود رو محل کسب درامد باد اورده برای افراد نباشد 4- جلو گیری از فروش خود رو برای افراد توسط نمایندگان شرکت های خود رو ساز این یک پدیده بسیار شوم است که نمایندگی ها انجام می دهند خودرو را در نقش واسطه و دلال بازی برای افراد می فروشند