• پنجشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98021910313
  • خبرنگار : 71431

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد

مدیریت واحد سوخت در استان‌های مرزی

مدیریت واحد سوخت در استان‌های مرزی

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از اجرایی شدن مدیریت واحد سوخت در استان‌های مرزی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی مویدی در حاشیه همایش استانداران مرزی که با حضور وزیر کشور، وزیر نفت و دیگر معاونان وزیر کشور و استانداران برگزار شد، اظهار کرد: در مقایسه با سال‌های قبل و با اقدامات انجام شده برای ساماندهی قاچاق سوخت در استان‌های مرزی شاهد کاهش قاچاق سوخت هستیم.

وی با بیان اینکه در این جلسه آخرین گزارش‌ها از اقدامات انجام شده از سوی دستگاه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت، گفت: همچنین مدیریت واحد سوخت نیز اجرایی شد و دستگاه‌هایی همچون وزارت نفت، مرزبانی ناجا در مناطقی سپاه پاسداران و… مسئولیت‌هایی را بر عهده گرفتند.

مویدی با بیان اینکه یکی از اهداف این جلسه بحث ساماندهی سوخت بود، گفت: باید تلاش کنیم تا قاچاق سوخت به حداقل برسد.

وی در واکنش به انتشار کلیپی از قاچاق سوخت با موتور سیلکت در یکی از استان‌های مرزی نیز گفت: این موارد را باید به حداقل برسانیم و در این جلسه هم به استانداران موارد لازم تأکید شد. امیدوارم بتوانیم شاهد ساماندهی چنین پدیده‌هایی باشیم تا در آینده چنین مواردی رخ ندهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha