• دوشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98023015679
  • منبع : نمایندگی لرستان

استراتژی‎ ریسک راهی موثر در کاهش خطرات تولید

استراتژی‎ ریسک راهی موثر در کاهش خطرات تولید

ایسنا/لرستان عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: ریسک در فعالیت‎های کشاورزی باعث ایجاد خسارات مالی و احساس ناامنی در کشاورزان می‎شود.

دکتر کیانفر پیامنی در گفت‎وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: تولید در بخش کشاورزی پیوسته در شرایط ناپایدار و دشواری قرار دارد و مخاطره آمیز بودن این وضعیت، تولید در این حوزه را به صورت فعالیتی همراه با ریسک و خطر درآورده است.


وی با بیان اینکه ریسک در فعالیت‎های کشاورزی باعث ایجاد خسارات مالی و احساس ناامنی در روحیه و زندگی کشاورزان می‎شود، ادامه داد: در این رابطه باید ارزیابی ریسک انجام شود.

پیامنی ادامه داد:  ارزیابی ریسک یک فرآیند چند رشته‎ای بوده که به شناسایی، کمی کردن و درک درستی از ماهیت، وسعت و اثرات ریسکی که یک جامعه یا اجتماع باآن مواجه است؛ اشاره دارد و با رویدادهای شدید پیش ‎ بینی نشده و آسیب پذیر در جامعه همراه است.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان در ادامه بیان کرد: مدیریت ریسک شامل شناسایی، برآورد، ارزیابی، نظارت، ارزشیابی و کنترل ریسک بوده و در برگیرنده اقدامات احتیاطی، واکنش‎های اختصاصی و فرآیندهای سازمان داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: استراتژی‎های ریسک به عنوان روش‎هایی که برای حذف یا کاهش نسبی اثرات عواملی موثر ریسک در کشاورزی به کار می‎روند.

پیامنی گفت: در حقیقت استراتژی‎‌های ریسک جهت کاهش خطر و یا بقا در شرایط نامطلوب برای فعالیت‎های کشاورزی ضروری هستند و شامل راهبردهای قبل از وقوع خطر و راهبردهای بعد از وقوع خطر است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha