• سه‌شنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98052914159
  • خبرنگار : 90111

با تایید فیفا

بازی‌های عراق در انتخابی جام جهانی در بصره برگزار می‌شود

بازی‌های عراق در انتخابی جام جهانی در بصره برگزار می‌شود

فیفا تایید کرد بازی‌های خانگی عراق در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در شهر بصره برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از حساب رسمی فدراسیون فوتبال عراق، فیفا اعلام کرد تیم ملی فوتبال عراق می‌تواند بازی‌های خانگی خودش را در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در شهر بصره برگزار کند. 

فدراسیون جهانی فوتبال فیفا ماه گذشته دوباره ورزشگاه‌های عراق را تعلیق کرده بود که در پی آن مکان بازی‌های خانگی عراق در این رقابت‌ها مشخص نبود ولی با اعتراض شیخ سلمان، رئیس AFC فیفا تجدید نظر کرد و تعیلق را برداشت.

به این ترتیب تیم ملی فوتبال ایران باید برای برگزاری بازی با عراق در انتخابی جام جهانی به شهر بصره سفر کند. تیم ملی فوتبال عراق در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ با تیم های ایران، بحرین، کامبوج و هنگ‌کنگ هم‌گروه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha