به گزارش ایسنا، علی جهانگیری در نشستی با معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، افزود: استانداری آذربایجان شرقی به عنوان نهاد حاکمیتی بستر ارتباط و تعامل بین صاحبان فناوری و صنایع را فراهم میکند تا دو طرف بتوانند در یک فضای مناسب به تفاهم برسند.
وی با اشاره به اینکه ارزیابیهای انجام گرفته از دورههای پیشین نمایشگاه حاکی از موفقیت 19 درصد از عرضه کنندگان فناوری است، افزود: سال گذشته حدود 176 نیاز فناورانه در این نمایشگاه معرفی شد و امسال به خاطر تحریمها و سیاستهای وزارت صمت برای حمایت از تولید داخل، امیدواریم باب همکاری بیشتر بین دو طرف عرضه و تقاضا باز شود.
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه نمایشگاه ربع رشیدی یک پروژه نیست، بلکه پروسهای است برای دانشبنیان کردن اقتصاد، افزود: در نمایشگاه امسال زون بندی تخصصی انجام گرفته و بخشهای مجزایی نیز برای معرفی نیازهای فناورانه در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه معرفی سازمانهای حامی اقتصاد دانشبنیان و تجاری سازی فناوری از دیگر بخشهای نمایشگاه امسال است، افزود: صندوق شکوفایی و نوآوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستادهای توسعه فناوری در در این نمایشگاه حضور دارند و سیاستهای خود را در این حوزه اعلام میکنند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز از حضور فعالتر این وزارتخانه در نمایشگاه ربع رشیدی خبر داد و گفت: امسال بخشی خاص به این وزارتخانه و زیرمجموعههای آن در این نمایشگاه اختصاص خواهد یافت.
برات قبادیان افزود: امسال بخشهایی مثل نهضت ساخت داخل یا حمایت از تولیدات داخلی و کالای ایرانی و حمایت از بومیسازی فناوری که همه در راستای اهداف ماست به این نمایشگاه افزوده شده است.
وی تأکید کرد: امسال بخشهای مختلف وزارتخانه بسیج میشوند و در راستای اهداف شعار سال و وزارتخانه، نقش کلیدیتری بیش از آنچه سالهای قبل داشتیم بر عهده خواهیم گرفت.
قبادیان اضافه کرد: نمایشگاه ربع رشیدی دارای سه بخش اصلی شامل مشارکت علمی، فناورانه و تجاریسازی است که در بخش تجاریسازی، وزارت صمت باید نقش اساسی ایفا کند.
انتهای پیام
نظرات