• سه‌شنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۸ / ۲۲:۱۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98071612780
  • خبرنگار : 71999

استاندار آذربایجان شرقی:

تبریز ظرفیت‌های فراوانی برای همکاری مشترک با کشورهای شرق آسیا دارد

تبریز ظرفیت‌های فراوانی برای همکاری مشترک با کشورهای شرق آسیا دارد

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اراده جدی کشورمان برای توسعه روابط با کشورهای شرق آسیا، گفت: تبریز به عنوان دروازه آسیا به اروپا و قابلیت دسترسی به بازار 400 میلیون نفری آسیای میانه و مرکزی، ظرفیت مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری است.

به گزارش ایسنا، محمد رضا پورمحمدی در دیدار با سفیر کره جنوبی در ایران با اشاره به برخی از قابلیت‌های استان در حوزه‌های گوناگون اظهار کرد: آذربایجان شرقی یکی از استان‌های مهم ایران به شمار می‌رود و ظرفیت بالایی برای همکاری‌های اقتصادی، تجاری و فرهنگی با کشورهای مختلف دارد. 

وی با بیان اینکه روابط ایران و کره جنوبی پس از دیدار رؤسای جمهور دو کشور در سال 2015، رو به افزایش است، گفت: روابط دو کشور به دلیل اراده خاص دیپلماتیک در سطح بالایی قرار داشته و ایران از توسعه روابط با کره جنوبی استقبال می‌کند. 

وی با اشاره به اینکه با وجود فشارهای یک جانبه آمریکا زندگی عادی در ایران جریان دارد، افزود: در این شرایط از کشورهای دوست و همکار انتظار داریم که در بحث‌هایی مانند تعاملات بانکی و انتقال تکنولوژی با ایران همکاری کنند.

پورمحمدی با تاکید بر نقش سفرا در توسعه روابط بین کشورها، از سفیر کره جنوبی خواست تا از شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران این کشور برای بازدید از توانمندی‌های استان و همچنین حضور در نمایشگاه فناوری ربع رشیدی دعوت کند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha