• دوشنبه / ۶ آبان ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98080602980

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد

منع واردات ۱۴۰۰ قلم کالا از سال گذشته/دهه آینده، دهه اقتدار اقتصادی جمهوری اسلامی

منع واردات ۱۴۰۰ قلم کالا از سال گذشته/دهه آینده، دهه اقتدار اقتصادی جمهوری اسلامی

ایسنا/کرمان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۴۰۰ قلم کالا از سال گذشته منع واردات گرفت که نیاز ضرور کشور نبودند، بخش زیادی از این کالاها به غیر از کالاهای غیرضرور، اقدامات لازم برای ایجاد واحدهای صنعتی جهت تولید آنها شروع شده و یا در حال انجام است و این ظرفیت درونی ایجاد می کند.

به گزارش ایسنا، دکتر "محمدرضا پورابراهیمی" در سمینار کارآفرینی به مباحث اقتصادی کشور از جمله شوک ارزی پرداخت و عنوان کرد: ایران بارها تجربه شوک ارزی را در دولت های مختلف داشته است، اما در شوک ارزی اخیر که سیاست های اشتباهی از سوی دولت صورت گرفت، باید دو مسئله صادرات بیشتر برای ایجاد منابع ارزی و مدیریت واردات را انجام می دادیم.

وی ادامه داد: ۱۴۰۰ قلم کالا از سال گذشته منع واردات گرفت که نیاز ضرور کشور نبودند، بخش زیادی از این کالاها به غیر از کالاهای غیرضرور، اقدامات لازم برای ایجاد واحدهای صنعتی جهت تولید آنها شروع شده و یا در حال انجام است و این ظرفیت درونی ایجاد می کند.

پورابراهیمی با بیان اینکه در کرمان ظرفیت های فوق العاده بالاتری نسبت به دیگر استانها وجود دارد، بر استفاده شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی از سرمایه گذاری ها و طرح های توسعه ای تاکید کرد و گفت: امروز شرکت ملی مس برنامه جامعی ارائه کرده که امیدوار کننده است و برنامه ریزی برای تولید ۴۰۰ هزار تن مس کاتد به عنوان یکی از اولویت‌های این شرکت است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: فروش شرکت ملی مس در نیمه اول امسال دو برابر شده است که این موضوع یک رکورد بوده و حرکت جدیدی را آغاز کرده اند.

 پورابراهیمی با تاکید بر انیکه شرکت های بزرگ در سامانه متمرکز اقلام کالاها و خدمات مورد نیاز خود را ارائه دهند اظهار کرد: باید برنامه حمایت برای شرکت هایی که می توانند آنها را با اهداف میان مدت و بلند مدت انجام دهند، صورت گیرد و با کمک دانشگاه ها و نیروهای داخلی می توان آنها را تهیه کنیم.  

وی به مجموعه اقدامات برای طرح های توسعه ای آینده که هم اکنون به آنها نیازمندیم اشاره داشت و گفت: یکی از ظرفیت های بزرگ کشور و به ویژه استان کرمان در حوزه گردشگری است که بخشی از آنها قبلا در قبضه دولت بود و اجازه ورود بخش خصوصی به آن داده نمی‌شد، اما در سفر اخیر وزیر گردشگری به کرمان مصوب کردیم تمام مراکزی که می توانند در صورت متقاضی به بخش خصوصی واگذار شوند.

پورابراهیمی در ادامه با بیان اینکه درآمدهایی که در حوزه دیجیتال می تواند شکل گیرد، چندین برابر اقتصاد بخش های دیگر است گفت: در این بخش همه باید وارد شوند، میزان منابع مورد نیاز واحدها و نیاز شرکت ها مشخص شود، آن زمان است که بیکاری نخواهیم داشت.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به پایلوت و نمونه بودن استان کرمان در بخش های مختلف اشاره داشت و بیان کرد: ۶ هزار میلیارد تومان پروژه انتقال آب خلیج فارس به کرمان در حال اجراست و نیمه دوم امسال فاز اول ان به بهره برداری می رسد.

وی با تاکید بر اینکه همه ظرفیت ها در خدمت کارافرینان است تا ایرانی با توسعه و رشد اقتصادی بالا را شاهد باشیم بیان کرد: تحریم های اقتصادی آمریکا علیه ایران در حال پایان یافتن است، دولت و مجلس و مردم باید پای کار آیند زیرا دهه آینده را دهه اقتدار اقتصادی جمهوری اسلامی می دانیم و قطعا نیز در این راه موفق خواهیم شد

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha