• دوشنبه / ۶ آبان ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98080603007
  • خبرنگار : 90047

کسری بودجه ۱۰۰ میلیارد تومانی سازمان ورزش شهرداری در سال ۹۸

کسری بودجه ۱۰۰ میلیارد تومانی سازمان ورزش شهرداری در سال ۹۸

سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران بر این باور است که به دلیل تصویب بودجه کم برای این سازمان در طی سال‌های گذشته و تغییرات پی‌در پی مدیریتی سبب شده تا این سازمان در سال ۹۸ با کسری بودجه ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومانی مواجه شود.

مجید رباطی، سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: بودجه پیش‌بینی شده برای سازمان ورزش شهرداری تهران در سال ۹۸ چیزی حدود ۱۱۴ میلیارد تومان است که از این مبلغ ۸۰ میلیارد آن به بحث درآمدها اختصاص دارد که البته این میزان مبلغ برای درآمدها زمانی تحقق پیدا می‌کند که تعرفه‌های‌ مجموعه‌های ورزشی افزایش پیدا کند. در حال حاضر از سال ۹۶ تا به الان تعرفه‌ها ثابت مانده و تغییری در قیمت‌ها ایجاد نشده است.

وی گفت: برای این که بتوانیم شهروندان تهرانی را به سمت ورزش سوق دهیم و در ایجاد سلامت جسمی و روانی آحاد جامعه تاثیرگذار باشیم سعی کردیم حتی مبلغ استخرهایی که تحت پوشش سازمان ورزش شهرداری است با قیمت پایینی در اختیار شهروندان قرار دهیم تا امکان استفاده از اماکن ورزشی و استخرها برای تمام اقشار جامعه وجود داشته باشد. این در حالی است که حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه‌های جاری اماکن و مجموعه‌های ورزشی است.

سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران با اشاره به کسری بودجه ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومانی سازمان ورزش شهرداری در سال ۹۸ خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل بلاتکلیف بودن این سازمان در طی سال‌های گذشته و کوتاه بودن عمر مدیریتی مدیران قبلی این سازمان سبب شده تا شفاف‌سازی درستی در هزینه‌های جاری و عمرانی این سازمان صورت نگیرد و حتی در لایحه بودجه‌ مصوب شده از سوی شورای شهر، بودجه در نظر گرفته شده از ابتدای تاسیس این سازمان بسیار ناچیز و متناسب با هزینه‌ها نیست.

رباطی اضافه کرد: متاسفانه در مدیریت‌های قبلی این سازمان سامانه‌هایی که اسناد مالی سازمان را از نظر مرمت، بازسازی و نگهداری اماکن و مجموعه‌های ورزشی و حتی سیستم هزینه‌ها را به روز ثبت کند، راه‌اندازی و بارگذاری نشده است و همین امر سبب شده تا ما با چنین کسری بودجه‌ای در سال جاری مواجه شویم. تلاش ما بر این است که نظام اداری سازمان را ساماندهی و طرح طبقه‌بندی مشاغل را راه‌اندازی کنیم تا نیروهای مازادی که در بخش‌های مختلف وجود دارد کاهش و با یکسری آموزش‌های لازم آنها را به جاهای دیگر سازمان تزریق نماییم.

وی پیرامون این پرسش که چقدر از عملکرد خود در طی مدت ۹ ماه حضورتان در سازمان ورزش شهرداری راضی هستید، خاطرنشان کرد: به خاطر مشکلات زیادی که از ابتدای سرپرستی خود در این سازمان تا الان داشتم در زمینه بازسازی و مرمت اماکن و مجموعه‌های ورزشی رضایت زیادی ندارم اما به دنبال آن هستم تا با ورود بخش خصوصی و با کمک اسپانسرها برنامه‌های پیش‌بینی شده را به خوبی پیش ببریم تا در اجرای پروژه‌ها با مشکل مواجه نشویم. البته با پیگیری‌هایی که انجام شده جلوی بسیاری از هزینه‌های مازاد و مضاعف در سازمان گرفته شده و تلاش بر این است تا به سمت کاهش هزینه‌ها پیش برویم.

رباطی تاکید کرد: اگر با همین شرایط بخواهیم حرکت کنیم قطعا با مشکلات زیادی روبرو خواهیم شد. البته سعی من بر این است شرایط را به گونه‌ای فراهم کنم تا با تلاش و جدیت بیشتر نواقص را کمتر و مشکلات را به حداقل برسانیم تا آسیبی متوجه سازمان نشود.

سرپرست سازمان ورزش شهرداری گفت: زمانی که سازمان ورزش شهرداری را تحویل گرفتم با نارضایتی زیادی از وضعیت و شرایط مجموعه‌های ورزشی و اماکن ورزشی مواجه بودم که البته برای ساماندهی این مجموعه‌ها و بازسازی آنها نیاز به اعتبارات مناسبی هستیم که شرایط اعتباری راضی‌کننده نیست. سعی داریم برای سال آینده بودجه خوبی را برای سازمان ورزش شهرداری در نظر بگیریم تا پاسخگوی وضعیت موجود باشیم. در حال حاضر ۲۳ مجموعه ورزشی نیمه تعطیل در منطقه ۲۲ گانه تهران داریم که امیدوارم با کمک بخش خصوصی بتوانیم این مجموعه‌ها را دوباره راه‌اندازی کنیم.

وی راه‌اندازی سیستم نقشه آنلای کلیه اماکن ورزشی و سیستم پرداخت الکترونیکی مجموعه‌های ورزشی، ارایه خدمات تفریحی و آموزشی رایگان به جانبازان و معلولان و سالمندان، برگزاری همایش روز جهانی ووشو با همکاری فدراسیون ووشو، برگزاری ورزش همگانی در ۱۲۰۰ ایستگاه ورزش ویژه مردان و زنان در بوستان‌های مناطق ۲۲ گانه، برگزاری برنامه‌های تفریحی ورزشی همچون پیاده‌روی، کوهپیمایی و رالی شهروندی با رویکرد خانواده محوری و تحکیم بنیان خانواده و برگزاری «دو همگانی» دور دریاچه شهدای خلیج فارس در روز پنجشنبه ۹ آبان و پیاده‌روی بانوان ورزشکار ایستگاه‌های تندروستی مناطق ۲۲ گانه روز ۱۲ آبان در بوستان کوهسار را از دیگر برنامه‌های سازمان ورزش شهرداری تهران در آینده عنوان کرد.

رباطی گفت: سازمان ورزش شهرداری تهران در سال گذشته با اولویت دادن به مرمت و نگه‌داشت اماکن ورزشی تا به امروز سعی کردیم نسبت به تعمیر و تاسیسات ۱۴ مجموعه ورزشی اقدامات لازم را انجام دهیم.

سرپرست سازمان ورزش شهرداری در پایان اظهار کرد: با توجه به سابقه مدیریتی طولانی که در شهرداری دارم تصورم بر این است که دوران ۹ ماه خدمتم به عنوان سرپرست سازمان ورزش شهرداری، سخت‌ترین دورانی بود که در سازمان سپری کردم که با حمایت شهردار و معاونین فرهنگی و اجتماعی یکسری مشکلات را پشت سر گذاشتم و مشکلات دیگری همچنان به قوت خود باقی مانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha