• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۳:۱۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404062616177
  • خبرنگار : 71457

پاکستان و عربستان «توافقنامه دفاع استراتژیک مشترک» امضا کردند

پاکستان و عربستان «توافقنامه دفاع استراتژیک مشترک» امضا کردند

نخست وزیر عربستان طی سفر به ریاض، با ولیعهد عربستان دیدار و گفتگو کرد و در جریان این سفر، توافقنامه دفاع استراتژیک مشترک بین دو کشور امضا شد.

به گزارش ایسنا، محمد شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در دیدار با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه و کشتار غیرنظامیان بی‌گناه و همچنین تقویت روابط و همکاری‌های دوجانبه بین دو کشور گفتگو کرد.

در همین راستا، وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که در این دیدار، توافقنامه دفاع استراتژیک مشترک بین دو کشور امضا شد.

خبرگزاری رسمی عربستان «واس» گزارش داد که این توافقنامه برخاسته از شراکت تاریخی بین عربستان و پاکستان و بر اساس روابط برادری و همبستگی اسلامی و با تکیه بر منافع استراتژیک مشترک و همکاری دفاعی دو کشور است.

واس اعلام کرد که این توافق امضا شده میان عربستان و پاکستان در چارچوب تلاش دو کشور برای تحکیم امنیتشان و تحقق صلح و امنیت در منطقه و جهان صورت گرفت.

این خبرگزاری تصریح کرد که هدف از این توافقنامه توسعه جوانب همکاری دفاعی میان عربستان و پاکستان و تقویت بازدارندگی مشترک علیه هرگونه تعدی است.

بر اساس این توافق، تعدی علیه هر یک از این کشورها، تعدی به هر دو آنها به حساب می‌آید.

روز سه شنبه یک منبع در سفارت پاکستان در ریاض گفت: «سفر محمد شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان به عربستان سعودی با هدف تقویت روابط و همکاری‌های دوجانبه بین دو کشور و تأکید بر مواضع قاطع آنها در مورد مسائل مورد اهتمام دو جانبه است.»

این منبع افزود که شهباز شریف برای یک سفر رسمی یک روزه وارد عربستان سعودی شد.

وی اظهار داشت که در دیدار با محمد بن سلمان، مسائل مورد اهتمام دو جانبه را مورد بحث قرار خواهد داد و بر اهمیت پیشبرد پروژه‌های همکاری دوجانبه در همه زمینه‌های سیاسی و اقتصادی تأکید خواهد کرد.

سفر شریف به ریاض چند روز پس از دیدار او با محمد بن سلمان در دوحه، پایتخت قطر، در حاشیه اجلاس اضطراری کشورهای عربی-اسلامی انجام می‌شود که طی آن، آنها در مورد چشم‌انداز روابط بین دو کشور و بررسی تحولات منطقه گفتگو کردند.

خبرگزاری دولتی عربستان سعودی گزارش داد که نخست وزیر پاکستان و هیئت همراهش بعدازظهر چهارشنبه برای یک سفر رسمی وارد ریاض شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha