مجید اسماعیلی در روز «مزرعه چغندرقند» که با حضور عزیز کریمی - مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی - و مدیران و کارشناسان پنج استان کشور در شهرستان البرز از توابع استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: بر اساس برنامه ابلاغی درزمینه کشت گیاهان علوفهای کم آببر اقدامات خوبی در استان قزوین انجامشده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: در حال حاضر ارزن، ترتی کاله، خلر و ماشک، سورگوم و اسپرس در برنامه الگوی کشت مزارع استان اجرا شده است.
وی در ادامه به پتانسیل کشاورزی دشت قزوین اشاره کرد و گفت: هماکنون ۴۸۹ هزار هکتار سطح اراضی کشاورزی در استان وجود دارد که از این میزان ۲۶۲ هزار هکتار اراضی آبی برای تولید محصولات زراعی و ۷۳ هزار هکتار باغ است.
اسماعیلی با اشاره به اینکه سالانه دو میلیون و ۷۰۰ هزار تُن محصولات زراعی و ۶۰۰ هزار تُن محصولات باغی در استان تولید میشود، خاطرنشان کرد: اولین و مدرنترین شبکه آبیاری کشور در استان قزوین است که سهمیه سالانه آن ۲۷۸ میلیون مترمکعب است.
وی با بیان اینکه استان قزوین جزو ۱۰ استان برتر کشور در تولید محصولات زراعی و باغی است، به اهمیت و تولید کشت محصولات علوفهای در استان اشاره کرد و گفت: بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن نیاز علوفهای استان است، که حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن آن در استان تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به برنامه کشت گیاهان کم آببر علوفهای اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دو رقم چغندرقند علوفهای (کارا و کیروش) در مزارع شهرستان البرز این استان کشتشده که بر اساس برنامهریزیهای انجام شده این دو رقم بهویژه رقم کیروش از اهمیت بالایی برخوردار است.
اسماعیلی در پایان اظهار کرد: امید داریم با توجه به شرایط مستعد استان؛ بتوانیم با استفاده از رقمهای مناسب و جدید در راستای توسعه کشت گیاهان علوفهای کم آببر گامهای خوبی برداریم.
انتهای پیام
نظرات