• پنجشنبه / ۲۳ آبان ۱۳۹۸ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98082315003
  • خبرنگار : 50187

رییس سازمان صمت استان کرمان:

۶۲ درصد محدوده‌های معدنی استان کرمان غیرفعال است

۶۲ درصد محدوده‌های معدنی استان کرمان غیرفعال است

ایسنا/کرمان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۱۵۵ محدوده معدنی مشمول مزایده و ۲۶۵۵ محدوده معدنی به علت مخالفت دستگاه‌های اجرایی بلوکه است، خاطرنشان کرد: در مجموع تقریبا ۶۲ درصد محدوده‌های معدنی استان غیرفعال است.

"مهدی حسینی‌نژاد" صبح امروز ۲۳ آبان ماه در جلسه شورای معادن استان کرمان اظهار کرد: طرح‌هایی که در سفر رییس‌جمهور افتتاح شد، ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به صنعت و عمدتا صنایع معدنی بود و این قول را می‌دهیم تا پایان امسال حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان پروژه دیگر آماده افتتاح باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سهم استان کرمان در تولید ناخالص داخلی ۳.۴ درصد است، افزود: ۳۶ درصد از سهم معادن کشور در "جی دی پی" مربوط به استان کرمان است.

حسینی‌نژاد با اشاره به اینکه ۲۳۳۰ محدوده معدنی فعال در استان داریم، تصریح کرد: ۱۱۵۵ محدوده مشمول مزایده است که باید به مزایده گذاشته شود و ۲۶۵۵ محدوده معدنی به علت مخالفت دستگاه های اجرایی بلوکه است که در مجموع ۶۲ درصد محدوده ها تقریبا غیرفعال است.

رییس سازمان صمت استان کرمان بیان کرد: سالانه ۹۲ میلیون تن مواد معدنی در استان کرمان استخراج می شود که ۹۹.۶ درصد ارزش مواد معدنی مربوط به چهار ماده مس، سنگ آهن، کرومیت و زغالسنگ است.

وی افزود: ذخایر قطعی ما پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون تن است که ۸۳ و نیم درصد مربوط به چهار ماده معدنی سنگ آهن، مس، زغالسنگ و کرومیت است.

حسینی‌نژاد در ادامه تصریح کرد: براساس مصوبه شورای معادن تا یک درصد از فروش معادن باید در مناطقی که از محل فعالیت آنها خسارت دیده‌اند، هزینه شود که سال قبل ۱۲ و نیم میلیارد تومان از این محل به استان کمک کردیم و پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۰۰ میلیارد تومان باشد.

وی بیان کرد: بر اساس قانون معادن ۶۵ درصد از حقوق دولتی به وزارت صمت می‌رود، ۱۵ درصد باید به استان برگردد و ۱۲ درصد مربوط به منابع طبیعی است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: پیش‌بینی سهم ۶۰ میلیارد تومانی استان در حقوق دولتی معادن را در سال جاری داریم که ۴۱ میلیارد تومان پروژه را از این محل جلو می‌بریم.

وی افزود: احداث پایگاه امداد و نجات در مسیر جاده‌ای زرند به پابدانا، مانیتورینگ معادن زغالسنگ، احداث جاده روستایی منتهی به محدوده معدنی، ایجاد بانک اطلاعاتی معادن و ... از جمله پروژه‌هایی است که از محل یک درصد فروش (اعتبارات تخصیص یافته در زمینه آلایندگی و خسارت‌های معادن) اجرا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha