• پنجشنبه / ۷ آذر ۱۳۹۸ / ۲۰:۴۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98090704970
  • منبع : استانداری آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی:

دست‌اندرکاران انتخابات، حق ندارند به نفع یا ضرر افراد یا جریان‌ها عمل کنند

دست‌اندرکاران انتخابات، حق ندارند به نفع یا ضرر افراد یا جریان‌ها عمل کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی بر بی‌طرفی کامل بازرسان انتخابات تاکید کرد و گفت: دست‌اندرکاران انتخابات با هر گرایش و سلیقه سیاسی، حق ندارند به نفع یا ضرر افراد یا جریان‌ها عمل کنند.

محمدرضا پورمحمدی در نشست اعضای ستادهای بازرسی انتخابات استان و شهرستان‌های آذربایجان شرقی، با بیان این‌که مشارکت حداکثری، سلامت، امنیت و قانون‌مداری، ارکان مهم انتخابات هستند، افزود: مردم ما همیشه در مقاطع مختلف، هوشمندی و زمان‌شناسی خود را نشان داده‌اند و کشور ما نیز امن‌ترین کشور در منطقه است، بنابراین در خصوص مشارکت مردم در انتخابات پیش رو و امنیت این انتخابات، نگرانی خاصی نداریم.

وی در خصوص اهمیت سلامت انتخابات، گفت: بخشی از این موضوع مربوط به عملکرد مجریان و ناظران انتخابات است که مسئولان امر با اهتمام جدی در این راستا تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بخشی از سلامت انتخابات نیز به نحوه فعالیت داوطلبان انتخابات مربوط است، افزود: برخی از اقدامات مانند هزینه‌های میلیاردی، سلامت انتخابات را تهدید می‌کند که در این خصوص باید در میان مردم روشنگری شود و مردم بدانند که این افراد به درد خدمت کردن نمی‌خورند.

استاندار آذربایجان شرقی بر اجرای بی‌کم‌وکاست قوانین انتخاباتی تاکید کرد و گفت: ستادهای بازرسی، ابزار تامین سلامت و اجرای قانون در انتخابات هستند.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات ستاد بازرسی انتخابات باید پیشگیرانه باشد، افزود: باید تدابیری اندیشیده شود که زمینه تخلف پیش نیاید؛ در این خصوص باید داوطلبان و ستادهای انتخاباتی نسبت به نحوه فعالیت‌های انتخاباتی بر اساس قانون توجیه شوند.

وی با بیان اینکه اعضای ستادهای بازرسی انتخابات تجربه‌های خوبی از انتخابات‌های گذشته دارند، افزود: نقاط ضعف دوره‌های قبلی انتخابات شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام شود.

پورمحمدی با بیان اینکه بخشی از سلامت انتخابات در گرو عملکرد بازرسان است، گفت: با همت مضاعف و تلاش مستمر بازرسان انتخابات انتظار داریم که انتخابات در کمال سلامت برگزار شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری، وی، تامین سلامت انتخابات را مهم‌ترین موضوع انتخابات اسفند ماه امسال دانست و گفت: ستادهای بازرسی انتخابات نقش مهمی در این زمینه بر عهده دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha