• چهارشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۸ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 98092015435
  • خبرنگار : 50210

۹۲۷۸ دستگاه ماشین‌آلات کشاورزی استان مرکزی شماره‌گذاری شد

۹۲۷۸ دستگاه ماشین‌آلات کشاورزی استان مرکزی شماره‌گذاری شد

ایسنا/مرکزی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: از ۱۴ هزار ۴۱۳ دستگاه ماشین‌آلات کشاورزی استان ۹۲۷۸ دستگاه پلاک‌گذاری شد.

مجید آنجفی در جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی بیان کرد: ۱۴ هزار و ۴۱۳ دستگاه انواع تراکتور و کمباین برای اجرای طرح شماره‌گذاری در استان مرکزی هدفگذاری شده است که تا قبل از سال ۱۳۹۸، ۵۸۰۸ دستگاه متشکل از هزار و ۷۸۰ دستگاه مستعمل و ۴ هزار و ۲۲ دستگاه نو معادل ۴۱ درصد ناوگان کشاورزی استان شماره‌گذاری شدند.

وی افزود: در سال جاری نیز تاکنون  سه هزار و ۴۷۰ دستگاه معادل ۲۴ درصد ناوگان تراکتور و کمباین استان شماره‌گذاری شده است و از کل طرح مذکور ۵ هزار و ۱۳۵ دستگاه معادل ۳۵ درصد ناوگان باقی مانده است که شماره‌گذاری هزار و ۷۰۰ دستگاه در آذر، دی و بهمن ماه سال جاری برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به انهدام ۲ باند قاچاق با ۱۵ میلیارد تومان ارزش قاچاق در سال جاری در استان مرکزی، گفت: در سال جاری ۲۶ پرونده قاچاق تشکل شده است که پلاک‌گذاری ماشین‌الات کشاورزی به کنترل قاجاق و ابطال کارت سوخت موثر خواهد بود.

سرهنگ حسین مفخم شهرستانی گفت: استان مرکزی استان ترانزیتی و دارای رتبه پنجم کشور از نظر تردد است، ۷۰۰ نفت‌کش تحت پوشش اراک است و لازم است که کامیون‌ها و ماشین‌آلات حمل به نصب سپه‌تن مجهز شوند که مانع وقوع خسارت و تلفات می‌شود و این امر باید با جدیت در دستور کار استان و کشور قرار گیرد.

در این جلسه حسینی مدیرکل گمرکات استان مرکزی با نقد نسبت به تاخیر در جوابیه آزمایشگاه و کمیسیون درخصوص نمونه‌برداری‌ها، گفت: برخی از پرونده‌ها مربوط به سال ۹۴ است که هنوز پاسخ آزمایشگاه و کمیسیون را دریافت نکرده اند.

وی افزود: مکان مناسب در استان برای بارگیری محموله‌های نفتی وجود ندارد و لازم است که محلی برای سه صنعت بزرگ شازند ایجاد شود.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مدیرکل استاندارد استان مرکزی با اشاره به اینکه استان در حال حاضر به ۱۱ استان کشور و ۵۰ شرکت صادرکننده و تولیدکننده خدمات رسانی می کند، افزود: از ابتدای سال تا پایان آبانماه هشت هزار و ۹۳۹ نمونه برداری در ساوه و اراک انجام شده است که تا پایان سال به بیش از ۱۲ هزار مورد نمونه‌برداری خواهد رسید که نسبت به سال گذشته رشد حدود ۲ برابری دارد.

مهناز جعفریان گفت: ۸۰ درصد چارت اداره کل استاندارد استان خالی است ولی با وجود کمبود نیروی انسانی تمامی امور انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha