• دوشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98110704677
  • خبرنگار : 71431

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا خبر داد

دستگیری یکی از قاچاقچیان بزرگ هروئین در کشور/ اصلاح قانون نگهداری معتادان متجاهر

دستگیری یکی از قاچاقچیان بزرگ هروئین در کشور/ اصلاح قانون نگهداری معتادان متجاهر

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا از اصلاح قانون نگهداری معتادان متجاهر خبر داد و گفت: مدت زمان نگهداری باید حداقل دو سال شود که این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی است.

به گزارش ایسنا، سردار مسعود زاهدیان در حاشیه همایش سراسری روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا  که صبح امروز در مقر مرکزی ناجا برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در قالب آخرین وضعیت کیک‌های آلوده به قرص اظهار کرد: این موضوع دیگر در حوزه‌ی پلیس مبارزه با مواد مخدر پیگیری نمی‌شود و پلیس آگاهی ماموریت رسیدگی به آن را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: در بررسی‌هایی که ما انجام دادیم مشخص شد که این قرص‌ها در مرکز تولید وارد کیک‌ها نشده و در این زمینه جرمی رخ نداده . در حال حاضر نیز پلیس آگاهی پیگیر این مساله است و این عزیزان از جزییات آن اطلاع دارند.

زاهدان همچنین از دستگیری یکی از قاچاقچیان بزرگ هروئین خبر داد و گفت:‌ این قاچاقچی با بیش از 110 میلیارد تومان اموال و دارایی در یکی از استان‌های جنوبی کشور دستگیر شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با بیان اینکه جزئیات این عملیات هفته آینده اطلاع رسانی خواهد شد، گفت: این قاچاقچی بیش از پنج سال فعالیت داشت و نقش مهمی در قاچاق مواد مخدر در منطقه داشت که دستگیر شد.

وی درباره درخواست مطرح شده از سوی فرمانده ناجا برای اصلاح قانون نگهداری از معتادان متجاهر نیز گفت: در حال حاضر ما در بحث نگهداری معتادان متجاهر یک مشکل قانونی داریم و آن این است که حداکثر زمان نگهداری معتادان متجاهر شش ماه است اما ممکن است فردی در دوره شش ماهه نتواند تمام روند درمان خود را طی کند و از این رو وقتی به جامعه بازمی‌گردد دوباره آلوده به مصرف مواد شود. در همین راستا نیز معتقدیم که قانون باید اصلاح شده و مدت زمان نگهداری حداقل دو سال به تصویب برسد که این موضوع در حال حاضر در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی است و به ما قول داده‌اند که تا پایان سال به تصویب برسد که امیدواریم انجام شود.

زاهدیان با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در بحث زیرساخت‌ها و جمع‌آوری معتادان متجاهر صورت گرفته است،‌ گفت: اما این زیرساخت‌ها در بعضی از مناطق هنوز کافی نیست. در تهران زیرساخت‌های بسیار خوبی تأمین شده است که جا دارد از سازمان بهزیستی، سازمان زندان‌ها و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکر کنیم. مرکز مهر سروش نیز با ظرفیت نگهداری بیش از 600 معتاد متجاهر فعال است.

جلسه با وزارت بهداشت درباره جمع‌آوری معتادان دارای زخم

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به نقش شهرداری‌ها اظهار کرد: شهرداری‌ها متأسفانه در حمایت از برنامه‌های جمع‌آوری معتادان متجاهر آن طور که باید اقدامات خود را انجام نداده‌اند که در این زمینه لازم است همکاری‌شان را بیشتر کنند.

وی در پاسخ به پرسشی در مورد همکاری وزارت بهداشت در جمع‌آوری معتادان متجاهر دارای زخم باز و عفونی نیز گفت: مشکلی که ما با وزارت بهداشت در جمع‌آوری معتادان متجاهر دارای بیماری‌های عفونی، زخم باز و... داریم هنوز وجود دارد. البته در آخرین جلسه‌ای که با آن‌ها داشتیم این موضوع را منتقل کردیم و مسئولان وزارت بهداشت قول دادند که اقداماتی را در این زمینه انجام دهند که ما منتظر عمل به وعده‌هایشان هستیم.

زاهدیان در پاسخ به پرسشی در مورد اسامی مختلفی که برای مواد مخدر وجود دارد، گفت: قاچاقچیان و سودجویان هر چند وقت یک بار نام جدیدی برای مواد مخدر صنعتی یا سنتی انتخاب می‌کنند اما این مواد جدید نبوده و دارای پایه سنتی و صنعتی هستند و تنها نام‌شان را برای سودجویی بیشتر تغییر می‌دهند. ما در آزمایشگاه‌های پلیس مبارزه با مواد مخدر تمام این موارد را بررسی و رصد می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha