• سه‌شنبه / ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98121309938
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

محققان چینی؛

احتمال انتقال ویروس کرونا از مادر به جنین اثبات نشده است

احتمال انتقال ویروس کرونا از مادر به جنین اثبات نشده است

ایسنا/اصفهان نتایج تحقیقات محققان چینی نشان می‌دهد که کروناویروس جدید نمی‌تواند در اواخر بارداری از مادر به کودک منتقل شود.

این مطلب به بررسی ۹ زن باردار که جواب آزمایش کرونای آنها مثبت بوده پرداخت که همه این افراد در انتهای سه ماهه سوم سزارین شدند و دارای علائم مختلف بیماری کرونا بوده اند، ولی هیچ گونه فوت در این گروه خاص گزارش نشده است و فرزندان آنان نیز سالم به دنیا آمدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از livescience، شواهد انتقال داخل رحمی با آزمایش سندرم حاد تنفسی حاد در مایع آمنیوتیک، خون بند ناف و نمونه سواب گلو نوزادان از شش حاملگی مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه آزمایش همه نمونه ها منفی بود. این مطالعه خصوصیات بالینی عفونت کروناویروس  (COVID-۱۹) را در ۹ زن باردار بررسی کرده است.

براساس این گزارش، در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر اینکه بیماری کروناویروس (COVID-۱۹) باعث عوارض جانبی شدید در نوزادان می شود یا می تواند در حالی که نوزاد در رحم است به کودک منتقل شود، وجود ندارد.

در این مطالعه، که در The Lancet منتشر شد، دو مورد مشکلات جنین وجود داشت ، اما هر ۹ بارداری منجر به زایمان شد. این مطالعه همچنین نشان می دهد که علائم عفونت کووید -۱۹ در زنان باردار مشابه مواردی است که در بزرگسالان غیر باردار گزارش شده است و هیچ یک از خانمها در این مطالعه دچار ذات الریه شدید یا مرگ نشدند.

نویسندگان این مطالعه جدید هشدار داده اند که یافته های آنها بر اساس تعداد محدودی از موارد ، در مدت زمان کوتاه است و تنها شامل زنانی است که در اواخر دوران بارداری خود بوده اند و با سزارین نوزادشان را به دنیا آوردند. اثرات مادرانی که در سه ماهه اول یا دوم بارداری به ویروس آلوده شده اند و پیامدهای بعدی فرزندان آنها ناشناخته مانده است، همچنین اینکه آیا این ویروس می تواند در هنگام تولد واژینال از مادر به کودک منتقل شود یا نه؟ نیاز به بررسی دارد.

این مطالعه جدید پس از انتشار خبر جدیدی از نوزاد متولد شده توسط مادر آلوده به کووید-۱۹ انجام گرفت.

نویسنده اصلی- پروفسور یوانزن ژانگ از بیمارستان ووهان چین، می گوید: "توجه به این نکته مهم است که بسیاری از جزئیات بالینی مهم این مورد از دست رفته است و به همین دلیل ، نمی توان نتیجه گرفت. باید به نوزادانی که به مادرانی مبتلا به پنومونی کووید-۱۹ متولد می شوند، توجه ویژه ای داشته باشیم تا از بروز عفونت های این گروه جلوگیری کنیم. "

پروفسور Huixia Yang، بیمارستان دانشگاه پکن چین، می افزاید: "مطالعات موجود در مورد اثرات کووید-۱۹ در مورد جمعیت عمومی اعمال می شود و اطلاعات محدودی در مورد ویروس در زنان باردار وجود دارد که نیاز به بررسی بیشتر است. زیرا زنان باردار می توانند به خصوص در معرض بیماری های تنفسی و ذات الریه شدید قرار گیرند، در نتیجه در معرض تغییرات سیستم ایمنی بدن هستند و به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی مربوط به بارداری می تواند آنها را در معرض خطر بالاتر از پیامدهای ضعیف قرار دهد. برای درک اثرات در گروه بزرگتر از زنان باردار، باید به مطالعه ویروس ادامه دهیم. "

در این مطالعه، سوابق پزشکی ۹ زن باردار که ذات الریه پنومونی ناشی از عفونت کووید-۱۹ داشتند، به صورت گذشته نگر مورد بررسی قرار گرفت. این عفونت برای همه زنان در آزمایش تأیید شد و نویسندگان علائم زنان را مورد مطالعه قرار دادند.

تمام مادران مورد مطالعه بین ۴۰ تا ۲۶ سال بودند. هیچکدام از آنها شرایط بهداشتی و درمانی خاصی نداشتند، اما فشار خون حاملگی از هفته ۲۷ بارداری و در هفته ۳۱ پره اکلامپسی ایجاد شد و وضعیت در دوران بارداری پایدار بود.

در این مطالعه که آزمایش کرونا ویروس تمام زنان باردار مثبت بود، تنها  اکسیژن و آنتی بیوتیک داده شد. شش زن نیز با آنتی ویروس درمان شدند. هر ۹ بارداری منجر به زایمان شد و هیچ موردی از آسفکسی نوزادی مشاهده نشد. چهار زن دارای عوارض حاملگی بودند (دو نفر دچار سندرم دیسترسی جنین و دو نفر دچار پارگی زودرس غشاء) و چهار زن زایمان زودرس داشتند که مربوط به عفونت آنها نبوده و دو مورد از نوزادان نارس دارای وزن تولد کم بودند.

نویسندگان یادآور می شوند که یافته های آنها مشابه مشاهدات ویروس سندرم تنفسی حاد شدید (SARS) در زنان باردار است، جایی که هیچ مدرکی مبنی بر انتقال ویروس از مادر به کودک در دوران بارداری یا تولد وجود ندارد.

آنها همچنین توضیح می دهند که پیگیری های آینده زنان و کودکان در این مطالعه برای تعیین ایمنی طولانی مدت و بهبودی آنها ضروری خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha