سیدمحسن حسینی امروز در دیدار با معاون اقتصادی استاندار گلستان اظهار کرد: برای تأمین آب بخش صنعت، توسعه جدید از آب زیرزمینی امکانپذیر نیست و حتی در صورت صدور پروانه، با توجه به مصرف فعلی آب زیرزمینی، عملاً آب مازادی در آبخوانها وجود ندارد و هماکنون نیز در تابستان با شروع استفاده بخش کشاورزی از چاهها، بخش شرب و صنعت دچار مشکل میشود.
وی افزود: پیشنهاد ما در بخش آب صنعت، استفاده از آب سطحی است و پسابهای تصفیهشده هم میتواند بخشی از آب موردنیاز صنعت را جبران کند.
سرپرست شرکت آب منطقهای گلستان خاطرنشان کرد: ۱۶ میلیون مترمکعب آب سهم صنعت در سدهای بوستان، گلستان و نرماب است که از آن استفادهای نشده است و احداث سامانه انتقال آب صنعت میتواند موجب جهش صنعت در شرق، شمال و غرب استان شود.
حسینی در ادامه بیان کرد: گردشگری آبی نیز مدنظر شرکت آب منطقهای استان است و در این رابطه در چند سال گذشته پیگیریهای بسیاری انجام شد ولی به دلیل فراهم نشدن زیرساختهای مقرراتی بهجای روشنی نرسید.
وی خاطرنشان کرد: سال قبل شیوهنامه گردشگری آبی به تصویب دو وزیر رسید و در آخرین جلسه با مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان در ۲۵ نقطه به تفاهم رسیدیم که امید است با استفاده از تجربیات حضرتعالی در بخش گردشگری و جذب سرمایهگذار بتوانیم آنها را به مرحله اجرا برسانیم.
معاون اقتصادی استاندار گلستان نیز در این دیدار از عملکرد آب منطقهای در مدیریت سیل سال ۹۸ و کنترل سیلاب بهاره سال ۹۹ تقدیر کرد و گفت: آب منطقهای در مدیریت سیلاب و ایجاد سدها عملکرد قابلتوجهی داشته است. همچنین در جذب اعتبارات ملی و احداث پروژههای بزرگ همواره آب منطقهای زبانزد بوده است.
ابراهیم کریمی اظهار کرد: رفع موانع تولید در حوزههای مختلف یکی از مسیرهای اصلی برای توسعه استان است و یکی از محدودیتهای طرحهای اقتصادی استان تأمین منابع آب آنها است.
وی افزود: با توجه به عدم امکان توسعه در بخش آب زیرزمینی، رویکرد جدید آب منطقهای در بحث استفاده از آب دریا و سدها در بخش صنعت باید تبدیل به فرهنگ شود و کسانی که تمایل به سرمایهگذاری دارند خود را با این رویکرد جدید آب منطقهای در استفاده از آب سطحی همراه کنند.
معاون اقتصادی استانداری گلستان بیان کرد: فعال کردن مرکز خدمات سرمایهگذاری و پنجره واحد طی هفتههای آینده و اصلاح فرآیندهای قبلی از برنامههای این معاونت است که امید داریم بتوانیم راه را برای سرمایهگذاران مختلف هموار کنیم.
کریمی بیان کرد: در بخش گردشگری آبی تاکنون عملکرد استان پایین بوده است و اگر استفاده از ظرفیت تأسیسات آبی، سدها و رودخانهها صورت گیرد، میتواند تحول مثبتی در توسعه گردشگری استان و نیز استفاده بهینه از آب سدها باشد.
وی گفت: تهیه پیوست گردشگری برای سدها رویکرد خوبی است و امیدواریم در همه سدهای استان صنعت گردشگری استقرار یابد و ما نیز با کمال میل کمک میکنیم.
انتهای پیام
نظرات