در این نشست مجازی استادان اعزامی به کشورهای مختلف از کشورهای شرق آسیا مانند چین گرفته تا کشورهای اروپایی و شبه قاره حضور داشتند و به بیان گزارش فعالیتهای خود در دانشگاههای محل اعزام و همچنین، بیان مشکلات و موانع گسترش زبان فارسی پرداختند.
دکتر احسان قبول، مدیر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه فردوسی مشهد در سخنان خود، بحث اعزام اساتید جوان را به کشورهای سوریه، لبنان، عراق و موریتانی توسط دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری وزارت علوم، مطرح کرد، ایشان معیارها و شاخصههای انتخاب استادان جوان اعزامی را تخصص در آموزش زبان فارسی و ادبیات فارسی، تسلط بر زبان دوم و سوابق علمی، پژوهشی درخشان برشمرد.
وی همچنین اضافه کرد که دانشگاه فردوسی مشهد پذیرای استادان و دانشجویان زبان و ادبیات فارسی، در دورههای دانش افزایی این دانشگاه است و هزینههای آنها از فرودگاه تا فرودگاه، بر عهده دانشگاه فردوسی مشهد خواهد بود. همچنین ایشان به برگزاری موفق برنامههای فرهنگی و ایران شناسی توسط استادان جوان در دانشگاهها و کشورهای محل اعزام خود اشاره کردند.
همچنین استادان اعزامی دانشگاه فردوسی مشهد نیز به کشورهای سوریه، لبنان و موریتانی، دکتر سنگی، محمدزاده، حامدی شیروان، خالقیزاده و غزالیپور و دکتر رودمعجنی هر کدام به بیان دستاوردها و خدمات خود در دانشگاه و شهر محل خدمت خود پرداختند.
انتهای پیام
نظرات