محمد زاهدی در نشست مشترک معاونین و مدیران جهادکشاورزی استان مرکزی اظهار کرد: مبارزه با سن گندم از مهمترین موارد مورد توجه است چراکه تاثیر مهمی در کیفیت گندم تولیدی خواهد داشت. در راستای بهبود کیفیت گندم و کنترل سن مادر در سال جاری سه راهبرد پیش بینی شده بود که با توجه به گام نخست، حدود 65 هزار هکتار مبارزه با سن مادر انجام شد.
وی با اشاره به بازدیدهای انجام شده در روزهای اخیر و مبارزه با پوره سن گندم که در گام دوم پیش بینی شده بیان کرد: در حال حاضر مجموع مبارزه با پوره سن گندم در استان مرکزی ۶۴۳۷ هکتار است و با سطح زیرکشت تناسب ندارد، عملکرد برخی شهرستانها صفر است که با توجه به شرایط اقلیمی موجود این وضعیت نامناسب و نگران کننده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: به منظور مبارزه با سن زدگی حداکثر یک هفته زمان باقی مانده و با توجه به شرایط مزارع و سن پورگی و گرم شدن هوا، از هفته آینده باید سن کشی آغاز شود چراکه در غیر این صورت تاثیرات منفی آن نمایان می شود و گام سوم(کنترل مراکز خرید و کنترل کیفیت آب) با مشکل مواجه خواهد شد.
زاهدی بیان کرد: تقاضاداریم در این هفته عقب افتادگی ها جبران و پوره کنترل شود چراکه در غیر این صورت تمامی زحمات گذشته به هدر خواهد رفت و ممکن است عملکرد در پایان فصل زراعی جاری زیر سوال برود.
انتهای پیام
در استان مرکزی؛
اقدامات مبارزه ای پوره سن گندم با سطح زیرکشت همخوانی ندارد

ایسنا/مرکزی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: در حال حاضر مجموع مبارزه با پوره سن گندم در استان مرکزی ۶۴۳۷ هکتار است که با سطح زیرکشت تناسب ندارد، در واقع عملکرد برخی شهرستانها صفر است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات