به گزارش ایسنا، «وانوسیا نوگیرا»، پنجشنبه، در رویدادی در برزیل که توسط شورای صادرکنندگان قهوه برزیلی (Cecafe) برگزار شد، به خبرنگاران گفت: چشمانداز به این بستگی دارد که شرایط بازار به اندازه کافی مساعد بماند تا کشاورزان بتوانند محصولاتشان را حفظ کنند.
عرضه جهانی قهوه به دلیل کمبود تولید چندین ساله که تحت تاثیر آبوهوای نامساعد در مناطق کلیدی تولیدکننده قرار گرفته و قیمتها را افزایش داده، محدود است.
«وانوسیا نوگیرا»، گفت: ممکن است حدود سه سال طول بکشد تا کاشتهای جدید قهوه، فشار عرضه را کاهش دهند. اینها مزارعی هستند که حدود سه سال دیگر شروع به تولید خواهند کرد، بنابراین، تا سه سال آینده، باید مقداری عرضه اضافی داشته باشیم.
طبق گزارش رویترز، مدیر اجرایی سازمان بینالمللی قهوه، گفت: پایان کمبود متوالی عرضه در بازار جهانی قهوه، با توجه به آب وهوای کشورهای اصلی تولیدکننده مانند برزیل، کلمبیا و ویتنام، میتواند در سال ۲۰۲۶ اتفاق بیفتد.
«وانوسیا نوگیرا»، با اشاره به اینکه هنوز خطر سرمازدگی برای محصول برزیل در ژوئیه وجود دارد، گفت: تصور میکنم پایان کمبودها تا حد زیادی به این مسئله آبوهوایی بستگی دارد.
انتهای پیام
نظرات