علی رضایی در نشستی خبری با ورزشی نویسان کرمانشاه، بااشاره به موج مهاجرت ورزشکاران ملی پوش ایرانی در یکی دو سال اخیر، اظهار کرد: یک ورزشکار شاخص در زندگی حرفهای خود تمام تلاشش را بکار میگیرد تا بتواند به قهرمانی برسد، مدال بگیرد و برای کشورش افتخار آفرینی کند.
به گزارش ایسنا، رضایی افزود: دولت هم وظیفه دارد در قبال زحمت، مشقت و تمرینات طاقت فرسایی که این قهرمانان متحمل میشوند، مزد این سختیها را داده و حمایت لازم را از آنها داشته باشد.
نماینده کنگاور، صحنه و هرسین با تاکید براینکه دولت نباید هیچ کوتاهی در حمایت از ورزشکاران داشته باشد، اضافه کرد: اگر به ورزشکاران و قهرمانانمان توجه کافی کنیم، در واقع برای آنها ایجاد انگیزه کرده ایم تا با قدرت بیشتری به مسیر قهرمانی خود ادامه دهند.
وی عنوان کرد: البته به واسطه تحریمهایی که در سطح کلان با آن مواجهایم، دولت محدودیتهایی در بحث منابع مالی دارد که دود آن به چشم ورزشکاران هم میرود.
رضایی یادآورشد: با این وجود، معتقدم برای ورزشکارانی که پرچم کشورمان را در دنیا به اهتزاز در میآورند، باید از نظر مالی و معیشتی در حدی از آنها حمایت کنیم که به فکر مهاجرت نباشند.
وی تاکید کرد: درحوزه قانونگذاری در مجلس شورای اسلامی تلاش خواهیم کرد تا بتوانیم حمایتهای لازم را از قهرمانان ورزشی کشور داشته باشیم.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در ادامه به وضعیت قهرمانان و تیم های ورزشی کرمانشاه و نبود اسپانسر برای حمایت از آنها اشاره کرد و گفت: ریشه تمام مشکلاتی که در بحث حمایت از این قهرمانان و تیمها داریم، صنعتی نبودن کرمانشاه است.
وی افزود: در استانهای صنعتی مانند اصفهان، مرکزی، مازندران و آذربایجان ها سرمایه گذاران و کارخانه داران از ورزش استانشان حمایت میکنند و قهرمانانشان بدون مشکل به مسیر قهرمانی خود ادامه میدهند، این درحالی است که در کرمانشاه به دلیل عدم حمایت سرمایه گذاران، قهرمانان ما تا مدتی با حمایت خانواده خود مدالهای مختلفی را میگیرند، اما زمانی که به سن جوانی میرسند و حمایت خانواده از آنها کمتر میشود، چون اسپانسری ندارند، به مرور توان آنها تحلیلی میرود و ورزش را رها میکنند.
رضایی به قانونی که در سنوات گذشته برای جذب و استخدام قهرمانان ورزشی در مجلس تصویب شده اشاره کرد و گفت: طبق این قانون قهرمانان آسیا، جهان، المپیک و پارالمپیک استخدام دستگاههای دولتی و یا شهرداری ها میشدند که هرچند قانونی خوب برای حمایت از اشتغال این قهرمانان است، اما گاها دستگاههای استانی به آن تمکین نمیکنند و یا اینکه خود قانون مشکلاتی دارد که باید آن را رفع کنیم.
وی خاطرنشان کرد: یک ورزشکار قهرمان نباید دغدغه ای غیر از ورزش داشته باشد و باید مورد حمایت کاملی قرار بگیرد، برای همین تلاش میکنیم تا در مجلس بتوانیم روی این مسئله کار کنیم.
نماینده مردم هرسین، صحنه و کنگاور در مجلس شورای اسلامی در ادامه بااشاره به نیمه کاره بودن برخی پروژههای ورزشی در کرمانشاه، اعلام کرد: با رایزنیهایی که با سازمان برنامه و بودجه داشتهایم، توافق شده تا طرح هایی که بالای 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارند را با اختصاص بودجه مورد نیاز ظرف دو سال آینده به اتمام برسانیم.
وی همچنین در خصوص عدم عدالت در توزیع امکانات ورزشی در سطح استان کرمانشاه هم گفت: قبول دارم که توزیع امکانات ورزشی در مناطق مختلف استان عدالت رعایت نشده و در بخش بانوان هم کمبود زیرساختهایی داریم که براین اساس، رایزنیهایی برای احداث چند سالن ورزشی جدید بویژه در بحث ورزش بانوان در مناطق محروم استان خواهیم داشت.
انتهای پیام
نظرات