• شنبه / ۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99060100109
  • خبرنگار : 50037

اشتغال جوانان روستای «دولت‌آباد» اسدآباد با تسهیلات بنیاد برکت

اشتغال جوانان روستای «دولت‌آباد» اسدآباد با تسهیلات بنیاد برکت

ایسنا/همدان دهیار روستای دولت آباد شهرستان اسدآباد با اشاره به اشتغال جوانان این روستا از محل اعتبارات بنیاد برکت گفت: در حــال حاضر شش نفر از جوانان روستا که متقاضیان اشتغال با استفاده از تسهیلات بنیاد برکت برای ایجاد فعالیت تولیدی بودند، موفق به دریافت تسهیلات اشتغال از محل اعتبارات بنیاد برکت شده اند.

عیسی ملکی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با توجه به کشــاورزی بودن منطقــه ایجاد صنایع تبدیلی و پایین دســتی برای جلوگیری از مهاجرت روســتائیان به حاشیه شهرها ضرورت دارد، اظهار کرد: امید است مسئولان استانی و شهرســتانی برای ایجاد صنایع تولیدی کوچک در روستاها اقدام کنند.

وی در ادامه از بهسازی و آسفالت ۹۰ درصد معابر و خیابان های روستای دولت آباد اسدآباد واقع در بخش مرکزی خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیــش از ۲۲۵۰ متر عملیات جدولگذاری در این روستا انجام گرفته که در سال جاری نیز از محل اعتبارات دهیاری ها ۲۵۰ متر جدولگذاری صورت خواهد گرفت.

ملکی با بیان اینکه تمامی مساکن روستایی دولت آباد شهرستان اسدآباد دارای سند مالکیت هستند، افزود: با همکاری خوب شرکت توزیع برق شهرســتان و از محل اعتبارات دهیاری ها خوشبختانه هیچ گونه مشــکلی در رابطه با روشنایی معابر سطح این روستا وجود ندارد.
 
وی با اشاره به راه های بین مزارع روستا تصریح کرد: در حال حاضر یک کیلومتــر از راه های بین مزارع این روســتا با همــکاری جهادکشــاورزی در آینــده نزدیک زیرسازی و تسطیح خواهد شد.

ملکی بهداشت محیط را یکی از لازمه های سلامت هر روســتاها دانســت و یادآور شد: به منظور جلوگیری از شــیوع بیماری و بوی نامطبوع در ســطح روستا، دهیاری نســبت به جمع آوری و حمــل زباله به طور منظم نظــارت داشته و با نظارت بر ماشــین حمل زباله به طور منظم و روزانه زباله های روستا جمع آوری می شود.

دهیار روستای دولت آباد در ادامه گفت: امــروزه یکی از راهبردهــای مؤثر در توســعه همه جانبــه و پایدار نواحی روستایی، اســتفاده از مشارکت و توانمندی های مردم، به ویژه روستائیان برای عمران و توسعه مناطق روستایی در تمام ابعاد آن است.

وی به مزایای مشــارکت مردم در امور اجرایی روستاها اشاره کرد و گفت: از مزایای مشارکت مردم در امور اجرایی اســتفاده از دانــش تجربی آنها در روستا بوده به طوریکه مردم بهتر از هر کس مشکلات و مسائل محل زندگی خود را می شناسند.

ملکی همچنین خاطرنشــان کرد: بدون تردید ایجاد صنایــع تبدیلی در روســتاها یکی از ســودمندترین ارتباطات بین دو بخش صنعت و کشاورزی بوده و این صنایع از میزان بیــکاری های دائمی و فصلی در مناطق روســتایی می کاهد و زمینه مناســب برای توســعه مناطــق روســتایی را فراهــم آورده و بــه افزایش تولیدات روســتایی، بهــره وری، ایجاد فرصت های شــغلی، تأمین نیازهای اساسی، پیوند با دیگر بخش های اقتصادی و کاهش نــابرابری های منطقه ای منجر خواهد شــد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha