به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در این راستا از اساتید و پژوهشگران دعوت شده است مقالات خود را با موضوع «تاریخ اقتصادی ایران باستان و جهان باستان» به این نشریه ارسال کنند.
این موضوع زمینههایی از جمله تاریخ اقتصاد شهری، روستایی و شبانی، تغییر و تحولات اقتصادی در ایران باستان و جهان باستان، اندیشه اقتصادی؛ روابط تجاری و بازرگانی، راه های تجاری؛ کشاورزی، عوامل و مناسبات تولید، تأثیر ساختارها و نهادهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بر اقتصاد ایران باستان و جهان باستان، تأثیر اقلیم و جغرافیا بر اقتصاد، قحطی و بلایای طبیعی و تأثیر آن بر اقتصاد، شورشهای دهقانی، منبعشناسی تحلیلی و انتقادی تاریخ اقتصادی ایران باستان و جهان باستان و مطالعات تطبیقی اقتصاد ایران باستان و جهان باستان را شامل میشود.
همچنین ترجمه مقالات غیر فارسی (ترکی استانبولی، انگلیسی، فرانسوی) و معرفی کتب چاپ شده که جدید و مرتبط با موضوعات فوق باشد نیز قابل ارسال است. البته چاپ اول کتب باید مربوط به یک سال اخیر باشد.
لازم است مقالات ارسالی نویسندگان براساس راهنمای تدوین مقالات تنظیم شود تا پس از انجام مراحل ارزیابی منتشر گردد. راهنمای تدوین مقالات از طریق کانال نشریه روزگاران به آدرس @roozegaranui قابل دسترسی است.
پژوهشگران و علاقهمندان تا ۳۰ آبان فرصت دارند مقالات و مطالب خود را ارسال کنند. ایمیل roozegaran.ui۱۳۹۰@yahoo.com به منظور ارسال مقالات در نظر گرفته شده و همچنین میتوان با شماره ۰۹۱۳۲۳۱۲۳۳۵ (شنبه و یکشنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲) با نشریه در تماس بود.
فصلنامه علمی ـ تخصصی روزگاران به صاحبامتیازی انجمن علمی دانشجویی تاریخ دانشگاه اصفهان و با مدیرمسئولی مینا معینی و سردبیری دکتر مسعود کثیری منتشر میشود و ویژهنامه این فصلنامه با همکاری امور فرهنگی دانشگاه اصفهان منتشر خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات