به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، همواره خبرهایی در مورد مواد غذایی و سلامت آنها به گوش میرسد، با گسترش فضای مجازی و سهولت در به اشتراکگذاری، این اخبار در مدتزمان کوتاهی در بین افراد جامعه منتشر شده و سوالات متعددی در مورد درستی یا نادرستی این شایعات در ذهن مردم ایجاد میکند.
انتشار این شایعات در زمینه شیر و محصولات لبنی، پیامدهای زیانباری را به دنبال داشته است و بعضی از کارخانهها و واحدهای صنعتی را تا مرز ورشکستگی و تعطیلی پیش برده است؛ بعلاوه به دلیل ایجاد ذهنیت منفی نسبت به سلامت محصولات لبنی در جامعه، سرانه مصرف این مواد غذایی کاهش یافته که این خود میتواند در بلندمدت، تاثیرات جبرانناپذیری برای نسلهای آینده به همراه داشته باشد.
همچنین در مورد مواد غذایی دیگر از قبیل تن ماهی، زعفران، تولید سسیس، رب گوجه فرنگی و آبلیمو ... تقلبات و شایعاتی مطرح شده است. در این کارگاه به برخی تقلبات و شایعات مطرح در صنایع غذایی پرداخته می شود
کارگاه «تقلبات و شایعات در صنایع غذایی» با تدریس دکتر پرویز استخر ـ سرممیز رسمی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی سازمان غذا و دارو روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۷ و ۲۸ شهریور، ساعت ۹ الی ۱۳ برگزار می شود.
علاقه مندان جهت ثبت نام خود و اطلاعات بیشتر با انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه خود میی توانند با شماره ۰۹۹۲۳۷۴۴۷۱۵ تماس گرفته یا با آدرس food_science_teh @ در تلگرام مکاتبه کنند.
انتهای پیام
نظرات