• دوشنبه / ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99063123740
  • خبرنگار : 50191

هشدار در خصوص شروع موج دوم همه گیری کرونا در سیستان و بلوچستان

هشدار در خصوص شروع موج دوم همه گیری کرونا در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بررسی های اپیدمیولوژیک و شواهد آماری نگران کننده است و احتمال شروع موج دوم همه گیری کرونا در سیستان و بلوچستان وجود دارد.

دکتر هاشمی شهری افزود: اگر میزان استفاده از ماسک در فضاهای سربسته ۷۰ درصد و یا بیشتر باشد و فاصله فیزیکی هم به همان میزان رعایت شود شاهد تاثیر آن بر کنترل همه گیری خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: استفاده از ماسک های پارچه ای در عین حالی که باعث کاهش ابتلاء می شود از لحاظ اقتصادی هم برای خانواده ها قابل تامین است.

وی گفت: تولید و اهداء ماسک های پارچه ای مناسب همچنان یکی از مهمترین عرصه های حضور و فعالیت گروه های جهادی و خیرین است.

شهری خاطرنشان کرد: از مردم درخواست می کنم تا همچنان پایبندی خود به دستورالعمل های بهداشتی را ادامه دهند، از مسافرت های غیر ضروری خودداری و میهمانی های خانوادگی که معمولا افراد بدون ماسک در آن شرکت می کنند را برگزار ننمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha