• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99070100063
  • خبرنگار : 50310

یک پژوهشگر حوزه دفاع مقدس:

بسترهای بیشتری برای معرفی شهدا و جانبازان فراهم شود

بسترهای بیشتری برای معرفی شهدا و جانبازان فراهم شود

ایسنا/لرستان یک شاعر، نویسنده و پژوهشگر حوزه دفاع مقدس گفت: انتظار می‌رود بسترهای بیشتری برای معرفی روحیات، شجاعت‌ها و ویژگی‌های بارز اخلاقی شهدا و جانبازان فراهم شده و آن‌ها به‌عنوان قهرمانان ملی کشور به نسل‌های آینده معرفی شوند.

سیده فرشته حسن‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا  اظهار کرد: متأسفانه سنم به حضور در جبهه و فعالیت در آن دوران ارزشمند دفاع مقدس نمی رسد، اما به‌واسطه اینکه پدرم از آغاز جنگ تحمیلی در جبهه بوده وجانباز شیمیایی هستند و یکی‌از برادرانم در سال ۶۱ درعملیات والفجر۱ شهید شدند، دفاع مقدس و جبهه در تمام خاطرات دوران کودکی من نقش بسته و علاقه و انگیزه بخشی خیلی خوبی در من ایجاد شده که در کار پژوهش و نویسندگی و شعرسُرایی در حوزه فرهنگ پایداری و تجلیل از مقام شامخ شهدا و جانبازان قدم بردارم و فعالیت‌هایی را انجام بدهم تا سهم کوچکی در معرفی مقام آن‌ها به جامعه امروز داشته باشم.

وی با اشاره به این‌که براساس انگیزه‌ای که خانواده در این مسیر به من دادند خاطراتی که مادرم و افراد خانواده از برادر شهیدم و ویژگی‌های مثبت شخصیتش تعریف می‌کردند و همچنین خاطرات پدرم از شهدا باعث ایجاد انگیزه و علاقه‌مندی من به نوشتن در حوزه ادبیات دفاع مقدس شد، عنوان کرد: مقالات و پژوهش‌هایی درباره شهدای مدافع حرم انجام دادم و کتاب شعری در بخش شعر کودک و نوجوان باعنوان «بابای قهرمان» توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چاپ کردم که شامل اشعاری با موضوع ایثار وشهادت با زبانی کودکانه است.

حسن‌زاده عنوان کرد: اولین کارهایی که در حوزه ادبیات دفاع مقدس انجام دادم اشعار کودک با موضوع «جانبازی بابا» سرودم و در جشنواره استانی «به لهجه شقایق» مقام برگزیده را بدست آوردم و همچنین اشعار کتاب «بابای قهرمان» در جشنواره‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته است.

این شاعر، نویسنده و پژوهشگر حوزه دفاع مقدس تصریح کرد: به نظرم زنان تأثیر بسیار زیادی بر ایجاد فضای سالم و معنوی حاکم بر جامعه در دوران دفاع مقدس داشتند و چه بسا اگر ایثار و گذشت مادران و همسران شهدا، جانبازان و رزمندگان نبود ما به این میزان موفقیت در جنگ تحمیلی دست پیدا نمی‌کردیم.

وی تأکید کرد: انتظار می‌رود بسترهای بیشتری برای معرفی روحیات، شجاعت‌ها و ویژگی‌های بارز اخلاقی شهدا و جانبازان فراهم شده و آن‌ها به‌عنوان قهرمانان ملی کشور به نسل‌های آینده معرفی شوند.

حسن‌زاده ادامه داد: در حال حاضر در کشور برنامه‌های خوبی در زمینه معرفی شهدا صورت می‌گیرد و کتاب‌های ارزشمندی تحریر و فیلم‌های خوبی ساخته شده که امیدوارم این روند تداوم داشته باشد و قلم بدستان جوان و علاقه‌مندان کار در این حوزه مورد حمایت دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرند.

این شاعر، نویسنده و پژوهشگر حوزه دفاع مقدس با اشاره به این‌که در زمان دفاع مقدس در دوران کودکی به سر می‌بُردم و خاطرات زیادی ندارم، افزود: یکی‌از خاطرات من در آن زمان برمی‌گردد به سن شش سالگی در سال ۶۶ که در آن زمان شهر الشتر که زادگاه من است مورد بمباران هوایی رژیم بعث قرار گرفت.

وی افزود: من به جوانان، نخبگان و فرزندان این سرزمین توصیه می‌کنم به جای این‌که به سراغ قهرمانان اساطیری بروند، از قهرمانان ملی کشور خودمان یعنی شهید باکری‌ها، زین‌الدین‌ها و امثال ایشان الگوبرداری کنند و رفتار شهدا را که در زمانی نه‌چندان دور از ما زندگی کردنده‌اند را مورد توجه قرار بدهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha