• دوشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۹ / ۲۳:۴۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99070705548

مدیر حزه های علمیه خبرداد

فعالیت رشته های مشترک با آموزش و پرورش در بدنه آموزشی حوزه

فعالیت رشته های مشترک با آموزش و پرورش در بدنه آموزشی حوزه

ایسنا/قم مدیرحوزه های علمیه کشور با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ رشته و گرایش در حوزه و مراکز حوزوی در حال اجرا است گفت: بین ۳۰ تا ۴۰ رشته به صورت مستقیم و ده ها رشته نیز به صورت غیرمستقیم مرتبط با آموزش و پرورش است که در بدنه حوزه های علمیه با ۸۰ اشتراک محتوایی فعال می باشد.

آیت الله علیرضا اعرافی در نشست مشترک کارگروه های تخصصی ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش که در مدرسه علمیه معصومیه قم با حضور نمایندگانی از وزارت آموزش و پرورش و حوزه های علمیه برگزار شد اظهار داشت: در جلسه ای چند ساعته با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص برنامه هفتم توسعه مباحثی مطرح شد، بویژه نقش حوزه که باید تلاش خودش را انجام دهد و این می تواند اولویتی برای ستاد همکاری ها باشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: توفیق داشتم در تدوین سند و نیز کارگروه نهایی تصویب سند تحول در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشته باشم و باید اذعان نمود این سند چراغ راه آموزش و پرورش است.

آیت الله اعرافی تصریح کرد: برغم وجود چنین اسناد جامعی در کشور، اما فاصله ما تا تحقق کامل کم نیست، این فاصله را باید با برداشتن گام های بلندتر طی کرد و بخشی از آن بر دوش ما حوزویان و فرهنگیان است.

مدیرحوزه های علمیه با بیان اینکه سند تحول دارای چندین رویکرد است که باید مورد توجه هر دو نهاد قرار گیرد، افزود: تلاش مشترک نماد دین و آموزش و پرورش در ارتقای رویکرد عقلانی و اجتماعی در حوزه تعلیم و تربیت اولین نکته است چرا که این رویکرد مبتنی بر گفتمان اسلام ناب و انقلاب اسلامی می باشد و نیازمند توجه است.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه بیان داشت: رویکرد جامع و متناظر به ساحت های تربیتی یکی دیگر از موارد مورد توجه سند تحول می باشد.

وی افزود: بخش عمده ای از اسناد در شورای عالی نهایی شده است و گام های خوبی هم برداشته شده و حوزه علمیه نیز در این خصوص برنامه های بلند مدت، کوتاه مدت و میان مدت را طراحی و اجرایی کرده است.

 نشست مشترک کار گروه های تخصصی ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با حضور نمایندگان ستادی هر ۲ نهاد حوزه و آموزش و پرورش برگزار شد.

در این نشست کارگروه های تخصصی پس از بحث بررسی و مرور محورها و نیز موافقت با آیین نامه داخلی کار گروه ها، روسای کار گروه ها را به مدت دوسال انتخاب و مقرر شد طبق جدول زمان بندی مصوب، جلسه ها و نشست های کار گروه های تخصصی بدون وقفه برگزار و مصوبات خود را به شورای سیاستگذاری ستاد همکاری ها جهت تصویب ارسال نمایند.

علیرضا حاجیان زاده دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش نیز با حضور در کارگروه های ۶ گانه ستاد همکاری ها، ضمن تقدیر از وقت گذاری اعضا، اندیشه ورزی و برنامه محوری را انتظار روسای عالی ستاد از این کار گروه ها دانست و بیان کرد: با توجه به پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش و نیز مدیر حوزه های علمیه انتظار داریم خروجی بحث های مطرح شده بتواند بخش های مهمی از سند تحول بنیادین را محقق نماید.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha