• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99072317651
  • خبرنگار : 50167

معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان خبر داد

تزریق ۱۴ هزار دوز واکسن آنفلوانزا به گروه هدف در زنجان

تزریق ۱۴ هزار دوز واکسن آنفلوانزا به گروه هدف در زنجان

ایسنا/زنجان معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: تاکنون ۱۴ هزار دوز واکسن آنفلوانزا پیش‌بینی شده در بین گروه‌های هدف استان توزیع و تزریق شده است.

محمدرضا صائینی ظهر امروز (۲۳ مهرماه) در نشست خبری که به‌ صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه اکنون شاهد روند افزایشی با شیب ملایم بیماری کرونا در استان هستیم، اظهار کرد: همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله اجتماعی، بهداشت فردی و استفاده از ماسک تنها راه پیشگیری از بیماری کرونا است.

وی با بیان اینکه اکنون ۴۲۰ تخت از مجموع ۲۰۰۰ تخت بیمارستانی استان توسط بیماران مبتلا به کرونا اشغال شده است، افزود: اگر تعداد بیماران مبتلا به کرونا افزایش پیدا کند، همانند تیرماه با مشکلاتی نظیر بستری ۱۰۰ نفر طی یک روز در بیمارستان‌های استان مواجه خواهیم شد.

این مسئول با بیان اینکه طی روزهای اخیر میانگین بیماران بستری روزانه در بیمارستان‌های استان زنجان ۶۴ نفر بوده که این آمار بین ۵۳ تا ۷۹ نفر در روز نوسان دارد، تصریح کرد: ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کروناویروس با توجه به افزایش بیماران مبتلا به کرونا محدودیت‌های کرونایی را مصوب کرد اما نتیجه اعمال محدودیت‌ها هنوز مشخص نشده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان، با بیان اینکه متوسط سن بیماران مبتلا به کرونا در استان ۵۸ سال است، ادامه داد: تنها ۱۷ درصد مردم استان و ۲۰ درصد مردم شهر زنجان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و ۸۰ درصد افراد هنوز با این بیماری مواجه نشده‌ و درصد ایمنی ایجاد شده در بین بیماران مبتلا به کووید - ۱۹ حدود ۷۰ درصد گزارش شده است.

صائینی با اشاره به مدت کوتاه ایمنی افراد بهبودیافته بیماری کرونا نسبت به این بیماری، در رابطه با بیماری آنفلوانزا، اظهار کرد: قدرت بیماری‌زایی کرونا بسیار بیشتر از آنفلوانزا است؛ گفتنی است هر سال هنگام شیوع آنفلوانزا وضعیت بسیار حاد بود ولی امسال به دلیل رعایت نکات بهداشتی توسط مردم این احتمال کمتر است.

وی افزود: واکسن آنفلوانزا در اختیار همه مراکزی که مادر باردار دارند قرار گرفته است ولی بیماران خاص برای دریافت این واکسن باید به مراکز منتخب معرفی و مراجعه کنند.

این مسئول با بیان اینکه ۱۴ هزار دوز واکسن آنفلوانزا در بین جامعه هدف پیش‌بینی شده تزریق شده است، تصریح کرد: برای افراد نیازمند تزریق که باید واکسن را از داروخانه‌ها تهیه کنند فعلا توزیعی انجام نشده و به محض توزیع، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان در پاسخ به آمارهای اعلامی مبتلایان به بیماری کووید - ۱۹، گفت: اعلام مجموع بیماران بستری‌ و سرپایی در دستور کار دانشگاه قرار گرفته که بر اساس نتیجه آزمایش PCR است.

صائینی با تاکید بر اینکه اغلب بیماران مبتلا به کووید - ۱۹ بهبود پیدا می‌کنند ولی برخی از بیماران نیاز به دریافت خدمات و اقدامات خاص برای بهبود کامل هستند، اظهار کرد: این استان دارای ۸۸ مرکز بهداشت است که در همه این مراکز پزشک حضور دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha