• یکشنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99072719377
  • منبع : باشگاه دانشجویان

دوره مدیریت بحران‌های سلامت با محوریت پاندمی کووید ۱۹ برگزار می‌شود

دوره مدیریت بحران‌های سلامت با محوریت پاندمی کووید ۱۹ برگزار می‌شود

دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن دانشجویان پزشکی ایران، دومین دوره آموزش مجازی «مدیریت بحران‌های سلامت با محوریت پاندمی کووید ۱۹» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، یکی از اهداف مهم در انجمن علمی دانشجویی پزشکی کشوری، آشنایی و توانمندی سازی دانشجویان علوم پزشکی با مدیریت بحران است و برگزاری این دوره‌های آموزشی بدون شک به افزایش سطح آگاهی دانشجویان کمک به سزایی می‌کند، به ویژه اینکه مدیریت بحران یکی از موضوعات بسیار مهمی است که متاسفانه دانشجویان با اصول آن آشنایی کافی ندارند و پس از استقبال چشمگیر از دوره نخست، دوره دوم با سناریو و تمرین‌های جدید اجرا خواهد شد.

این دوره در دو بخش برگزار می‌شود؛ بخش اول دوره گروهی که به صورت ارائه محتوای آموزشی غیر آنلاین با بازی جدی گروهی و تمرین‌های کاربردی به اجرا در می‌آید و بخش دوم هم دوره انفرادی است که  به صورت ارائه محتوای آموزشی غیر آنلاین  برای کسانی که فرصت و یا تمایل شرکت در بازی جدی و کار گروهی را ندارند برگزار می‌شود.

دومین دوره «مدیریت بحران‌های سلامت با محوریت پاندمی کووید ۱۹» طی ۲۲ روز در بازه زمانی ۲۹ مهر تا ۲۰ آبان ماه برگزار خواهد شد و از طرف دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به شرکت کنندگان در دوره، گواهی معتبر اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha