• شنبه / ۳ آبان ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99080301313
  • خبرنگار : 50402

مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا مطرح کرد

۴۰۰ دانشجو در خوابگاه‌های دانشگاه بوعلی‌سینا اسکان دارند

۴۰۰ دانشجو در خوابگاه‌های دانشگاه بوعلی‌سینا اسکان دارند

ایسنا/همدان مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا از حضور ۴۰۰ دانشجوی غیربومی در خوابگاه‌های این دانشگاه خبر داد.

محمدجواد دکامی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: حدود ۴۰۰ دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی دکتری و کارشناسی ارشد در خوابگاه‌های دانشگاه بوعلی سینا حضور دارند.

وی تصریح کرد: دانشجویان مقطع دکتری طبق مصوبه شورای دانشگاه با انجام آزمایشات لازم و با رعایت پروتکل های بهداشتی در خوابگاه ها حضور دارند.

دکامی ادامه داد: دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نیز فقط با تأیید استاد راهنما، دانشکده و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای انجام پروژه و حضور در آزمایشگاه در صورت نیاز اجازه اسکان در خوابگاه‌ را دارند.

وی در رابطه با شیوه نامه های بهداشتی درنظر گرفته شده برای حضور دانشجویان در خوابگاه‌ها توضیح داد: در هر اتاق یک یا نهایت دو دانشجو حضور دارند، غذا به صورت بیرون بر و در ظروف یکبار مصرف توزیع می‌شود، ورودی خوابگاه حوضچه ضدعفونی کننده و ضدعفونی کننده دست تعبیه شده است و تب سنجی انجام می شود.

دکامی در رابطه با شرایط حضور دانشجویان ورودی تمام مقاطع تحصیلی در خوابگاه‌های این دانشگاه‌ گفت: اگر شرایط کنونی ادامه دار باشد امکان حضور دانشجویان غیربومی در تمام مقاطع تحصیلی در خوابگاه ها وجود ندارد و این ترم به صورت مجازی برگزار خواهد شد و خوابگاهی به ورودی ها تعلق نمی‌گیرد.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا افزود: تصمیم گیری در رابطه با این مسئله به عهده ستاد ملی و استانی مدیریت کرونا است و ما تابع تصمیمات ستاد هستیم.

وی در رابطه با وضعیت شورای صنفی این دانشگاه در سالتحصیلی جاری مطرح کرد: احتمالاً هفته آینده جلسه شورای نظارت بر شورای صنفی دانشگاه برگزار شود و در آنجا در رابطه با فعالیت این شورا تصمیم گیری صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha