• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99080502469

عضو اتاق بازرگانی فارس:

صبر مهارتی مهم در عرصه اقتصاد است

صبر مهارتی مهم در عرصه اقتصاد است

ایسنا/فارس عضو هیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون اخلاق کسب و کار اتاق بازرگانی فارس گفت: صبر یک مهارت مهم در حوزه اقتصاد است و فعالان اقتصادی و صاحبان کسب و کاری که به این مهارت دسترسی دارند می‌توانند با کمترین آسیب از گذرگاه‌های سخت اقتصادی عبور کنند.

صلاح‌الدین ایزدفر دوشنبه ۵ آبان در جلسه کمیسیون اخلاق کسب و کار که به صورت وبینار برگزار شد، بیان کرد: در حال حاضر ما در جامعه شتاب زده‌ای زندگی می‌کنیم که آستانه صبر و تحمل بیشتر مردم بسیار کم شده است در صورتی که موفقیت به ویژه در عرصه اقتصادی یک شبه به وجود نمی‌آید. 

وی با تاکید بر اینکه برای موفقیت در هر بنگاه اقتصادی و کسب و کار در جامعه باید به معیار اخلاقی صبر مورد توجه قرار گیرد، افزود: در برخی از مواقع شکست جزیی از پروسه موفقیت است و این درحالی است که کسب مهارت صبر برای هر مدیر یا صاحب کسب و کاری لازم است و آن صبر و تحمل مسیر موفقیت را برای آن کسب و کار هموار می‌کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه ویژگی‌های اخلاق در کسب و کار می‌تواند تنظیم کننده روابط میان انسان‌ها و به ویژه کسب و کار و مشتری باشد، اضافه کرد: در مدیریت نیز این ساز و کار درونی بدون آنکه نیاز به اهرم‌های بیرونی داشته باشد قادر است عملکردهای اخلاقی را به وجود آورد.

محمدحسین پورهادی، عضو اتاق بازرگانی فارس نیز در این جلسه به ارائه مطلبی با عنوان"سواد نو، شرط بقا"  پرداخت و افزود: امروزه دانش و اطلاعات بازوان و مولفه قدرت هستند و لزوم فراگیری اطلاعات و دانش به روز از اهمیت زیادی برخوردار است. 

افزایش زمان پروسه واردات از ۴۰ روز به ۷ ماه

پورهادی با مقایسه مراحل واردات کالا در سال ۹۶ و ماقبل آن و سال ۹۷ و مابعد آن ادامه داد: در سال ۹۶ و ماقبل آن، ثبت سفارش ظرف ۵ دقیقه، حواله ارز از طریق صرافی ظرف ۳ روز تا یک هفته، حمل کالا و ترخیص ظرف ۱۵ تا ۳۰ روز انجام می‌شد و کل پروسه بین ۱۵ تا ۴۰ روز به طول می‌انجامید. 

وی بیان کرد: سال ۹۷ به بعد، ثبت سفارش ۳۰ روز، درخواست کد تخصیص از بانک مرکزی ۳۰ روز، خرید ارز ۹۰ روز، امور بانکی در کشور مبدا ۳۰ روز و حمل و ترخیص ۳۰ روز به طول می‌انجامد و کل پروسه مدت ۷ ماه زمان می‌برد.

پورهادی همچنین به بیان سخنانی پیرامون مقایسه مراحل صادرات کالا در سال ۹۶ و ماقبل آن و در سال ۹۷ و مابعد آن، آمادگی و آشنایی با انجام واردات طی مراحل جدید، آمادگی برای انجام صادرات طی مراحل جدید، آمادگی برای تبدیل شدن از وارد کننده به صادر کننده و آموختن قوانین از جمله قوانین مالیاتی، گمرکی و حمل و نقل به عنوان پیش نیاز تجارت پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha