به گزارش ایسنا، صبح روز پنجشنبه جلسه شورای اداری چهارمحال و بختیاری به ریاست استاندار تشکیل شد، به منظور کنترل و مهار بیماری کرونا در شهرستانهای بحرانی از جمله شهرکرد و بروجن یکسری محدودیت و ممنوعیت از سوی ستاد کرونا، شورای مدیریت بحران و اداری و شورای تامین وضع شد.
مقرر شد فعالیت مراکز خرید، پاساژها، مکانهای فروش غیرمواد غذایی، مراکز شماره گذاری اتومبیل، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، مراکز متبرکه و زیارتگاهها، مساجد و مصلیها، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مراکز فروش لوازم خانگی، قنادی و شیرینی فروشیها، آب میوه و بستنی فروشیها، آرایشگاههای مردانه، بازار فروش خودرو، فرش و موکت فروشیها، خدمات چاپ دیجیتال، تزیینات داخلی ساختمان، کادویی فروشیها، اسباب بازی فروشیها، عمده فروشی و خرده فروشی پوشاک، پارچه فروشیها، پرده سراها، مراکز فروش مبلمان، کیف و کفش، مراکز فروش لوازم التحریر، خیاطی و خرازی، آتلیه و عکاسیها، مشاوران املاک، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی و مراکز فروش و عرضه خشکبار و آجیل به مدت حداقل یک هفته ممنوع شود.
اما تعدادی از صنوف سطح شهر شهرکرد اقدام بازگشایی واحد صنفی خود کردند، طبق گفته مسئولان اتاق اصناف متولیان این اصناف به تعطیلی واحد خود بنا بر شرایط اقتصادی معترض هستند.
سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از صبح امروز ممنوعیتها و محدودیتهای اعلام شده از سوی ستاد کرونا در شهرستانهای چهارمحال و بختیاری لازمالاجرا است.
وی گفت: اگر واحد صنفی که مشمول محدودیت و ممنوعیت شده است، اقدام به بازگشایی واحد صنفی خود در طول مدت تعیین شده کند، واحد صنفی پلمب و مورد پیگرد قانونی قرار میگیرد.
رحمتی، روابطعمومی اتاق اصناف شهرکرد نیز در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر بازرسان اتاق اصناف و ماموران اماکن نیروی انتظامی برای نظارت بر اجرای مصوبه ستاد کرونا در سطح شهر شهرکرد حضور دارند و با واحدهای صنفی متخلف برخورد لازم صورت میگیرد.
انتهای پیام
نظرات