• شنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99081005994
  • منبع : نمایندگی ایلام

دبیر انجمن فناوری نانو دانشگاه پیام نور ایلام:

عامل موفقیت فعالیت‌های دانشجویی، روح جوانی است

عامل موفقیت فعالیت‌های دانشجویی، روح جوانی است

ایسنا/ایلام دبیر انجمن فناوری نانو دانشگاه پیام نور ایلام گفت: عامل موفقیت انجمن دانشجویی در جوان بودن و روحیه فعالیت، پشتکار و پیگیری امور توسط اعضا است.

«کوثر ملک‌پور» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: فناوری نانو یکی از مهم‌ترین فناوری‌های قرن ۲۱ محسوب می‌شود که انقلابی در تمامی جوانب زندگی بشر ایجاد کرده است؛ به طوری‌که جامعه جهانی در پی گسترش این فناوری در ابعاد مختلف سرعت هرچه تمام‌تر در حال توسعه می‌باشد.
وی افزود: انجمن فناوری نانو دانشگاه پیام‌نور ایلام با هدف ترویج و ﺍﺭﺗﻘﺎ ﺳﻄﺢ ﺩﺍﻧﺶ، ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻭ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻧﺸﺎﻁ علمی ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻳﺎﻥ ﻭ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﺍﺯ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ‌ﻫﺎﻱ ﺟﻤﻌﻲ ﻭ ﺧﻮﺩﺟﻮﺵ ﻋﻠﻤﯽ ﭘﮋﻭﻫﺸﻲ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ و با بهره‌گیری از نیروی عظیم دانشگاهی و دانشجویی شکل گرفته و بی‌تردید یکی از وظایف خود را در حوزه علوم و فناوری تعریف کرده است، که با توجه به مقوله علم و فناوری یک دلیل عمده دیگر هم دارد و آن تاکید ویژه مقام معظم رهبری و ضرورت تقویت بنیه علمی کشور در این مقطع تاریخی است. چرا که معتقدیم می‌توانیم با توسعه علمی، اقتدار کشور را در دنیای امروز روزافزون کنیم. 
دبیر انجمن فناوری نانو دانشگاه پیام نور ایلام با اشاره به اینکه انجمن فناوری نانو دانشگاه پیام نور ایلام بعد از قریب به ۳ سال از فعالیت این انجمن، یکی از فعال‌ترین و پرمخاطب‌ترین انجمن‌های علمی دانشجویی در حوزه نانو محسوب می‌شود، خاطر نشان کرد: اخبار فعالیت‌های انجمن ما در حوزه فناوری ‌نانو که از طریق مصاحبه‌های حضوری، برگزاری کارگاه‌های علمی، بازدیدها و برگزاری نمایشگاه‌هایی با همکاری کارشناسان و استادان دانشگاه در کانال تلگرامی انجمن و یا از طریق انتشار نشریه علمی نانوس در حوزه نانو منتشر می‌شود.
وی ادامه داد: به عنوان یک انجمن دانشجویی و دانشگاهی، هدف اول ما در فعالیت‌های انجمن و به‌خصوص انتشار  نشریه نانوس سعی بر اولویت دادن به معرفی توانمندی های علمی محققان و پژوهشگران ایرانی، به ویژه نسل جوان و محققان در داخل  کشور دارد. هر چند با توجه به تازگی و جذابیت حوزه فناوری ‌نانو، انتشار نشریه در این حوزه، تناسب خوبی دارد ولی طبیعتاً توجه، هدایت و حمایت بیشتر می‌تواند نسل جدید علاقه‌مند به عرصه علم و دانش را بیشتر به این سمت هدایت کند.
ملک‌پور عامل موفقیت انجمن دانشجویی را در جوان بودن و روحیه فعالیت، پشتکار و پیگیری اعضای انجمن نانو در موضوعات مختلف و همچنین داشتن اعتقاد به کاری که در عرصه علم و فناوری و سایر حوزه‌ها انجام می‌دهند، دانست و گفت: انجمن فناوری نانو تا کنون در جشنواره‌های مختلف موفق به کسب عناوین مختلف کشوری و ملی شده است از جمله مقام اول در جشنواره ملی دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه پیام نور در بخش نشریات علوم پایه در سال۹۷ استان سمنان؛ مقام دوم در جشنواره ملی دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه پیام نور در بخش گرافیک و صفحه آرایی در سال۹۷ استان سمنان؛ مقام سوم در نهمین جشنواره ملی فناوری نانو در بخش آثار رسانه‌ای در تابستان ۹۸؛ مقام دوم در جشنواره کشوری دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه پیام نور در بخش گرافیک و صفحه آرایی در سال۹۷ استان سمنان؛ مقام دوم در جشنواره کشوری دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه پیام نور در بخش نشریات علوم پایه در سال۹۷ استان سمنان.
مدیر مسئول نشریه علمی نانوس با اعلام این خبر که در چهارمین جشنواره کشوری فناوری نانو در دانشگاه پیام‌نور در مهرماه 99، توانسته‌اند مقام دوم در بخش نهادهای برتر را کسب کند، افزود: امید است کسب این عنوان‌ها در محیط دانشگاهی  ایجاد امید، نشاط و شور علمی را در بین دانشجویان و جوانان استان ایلام فراهم آورد.
انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha