به گزارش خبرنگار ایسنا، «امین دوست محمدی» با بیان اینکه نگاه مدیران به مقوله دورکاری نیروهای خود نگاه و باور اشتباهی است، اظهار کرد: دیدگاه مدیران باید به دورکاریها تغییر کند چرا که یک کارمند دورکار در منزل و با استفاده از امکانات موجود خود کارهای اداری محوله را انجام میدهد و نیز عدم حضور در ادارات و دورکاری باعث کاهش هزینههای مصرفی و انرژی دستگاههای اداری میشود.
وی گفت: در شرایط فعلی مدیران باید دورکاری کارکنان را جدی بگیرند و اولویت نیز با زنان دارای فرزند کوچک و نیز کارمندان دارای بیماری زمینهای است و البته باید حسن انجام کار در زمان دورکاری نیروها نظارت دقیق شود تا خللی در زمینه انجام کارهای اداری بروز نکند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی ایلام یادآور شد: در قانون اداری کشور دورکاری در زمانهای خاصی چون همه گیری بیماریها یک اهرم برای کارکنان و مدیران دستگاهها محسوب میشود تا سلامت نیروهای دستگاهها به مخاطره نیفتد.
دوستمحمدی افزود: دورکاری باید دارای سه فاکتور ماهیت کار، فراهم بودن زیرساختها و عدم اختلال در فرآیند کار باشد و نیز نظارتها بر حسن انجام کار از سوی دستگاههای مربوطه لحاظ شود.
انتهای پیام
نظرات