سردار سیدصادق حسینی امروز چهارشنبه ۱۱ تیر در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار در مصلای شهر ایلام گفت: در جریان جنگ اخیر، فرماندهان بزرگی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند که نقش کلیدی در هدایت و فرماندهی جبهه مقاومت داشتند، این عزیزان چون شهید محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و شهید غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه خاتمالانبیاء(ص)، از ارکان هدایت جنگ بودند که به نیابت از فرمانده معظم کل قوا در خط مقدم میدان جنگ ایفای نقش کردند.
وی افزود: از دیگر شهدای سرافراز میتوان به شهید حسین سلامی، فرمانده کل سپاه، و شهید حاجیزاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه اشاره کرد که ملت ایران همواره به وجود آنها افتخار کرده و خواهد کرد. اقتدار امروز ما در حوزه هوافضا مرهون زحمات افرادی چون حسن تهرانیمقدم و شهید حاجیزاده است همچنین شهیدمهدی ربانی، از فرماندهان عملیات ستاد کل نیروهای مسلح، و شهید غلامرضا محرابی که در دوران دفاع مقدس در حوزه اطلاعات و عملیات نقشآفرینی میکرد نیز از شهدای شاخص این نبرد هستند. غلامرضا محرابی تا آخرین لحظه در کنار هر دو باقری – چه شهید، چه زنده – ایستاد و سرانجام در ۲۳ خرداد به شهادت رسید.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام بیان کرد: از دیگر شهدای گرانقدر این کارزار میتوان به شهید علی شادمانی، فرمانده سابق لشکر و جانشین قرارگاه خاتم، و شهید محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه، اشاره کرد که در دوران دفاع مقدس نیز در حوزه حفاظت و اطلاعات مجاهدتهای فراوانی داشتند. حاج حسن محققی نیز که در جنگ هر دو پای خود را از دست داد، با وجود شرایط جسمی دشوار تا آخرین روز عمر از نظام جمهوری اسلامی دفاع کرد. یاد و خاطره همه این شهدای عزیز گرامی باد.
وی ادامه داد: دشمن در این جنگ تحمیلی دوازده روزه، که با طرح و برآورد «جنگ سریع» برای براندازی نظام طراحی شده بود، آمده بود تا ظرف چهار روز نظام را ساقط کند، آنها تصور میکردند با حذف فیزیکی فرماندهان اصلی، ساختار فرماندهی نیروهای مسلح فروخواهد پاشید و کسی برای هدایت جنگ باقی نخواهد ماند. هدف نخست، فرماندهان ارشد بودند؛ اما این تحلیل دشمن، تحلیل موهومی بود.
سردار حسینی تصریح کرد: سه عامل مهم در محاسبات مادی دشمن جایی نداشت: اول، قدرت معنوی ملت ایران؛ دوم، حضور میدانی مردم در کنار نیروهای مسلح و سوم، رهبری حکیمانه و مقتدرانه ولیفقیه. دشمن روی نارضایتی مردم حساب کرده بود و تصور داشت در بزنگاه بحران، مردم کنار خواهند کشید اما ملت ایران برخلاف تصور آنها، نهتنها میدان را ترک نکرد، بلکه حضوری پرشور در صحنه داشت. نماز جمعههای پیاپی، تجمعهای حمایتی از نیروهای مسلح و اعلام آمادگی برای حضور در جبههها، جلوههایی از وفاداری ملت ایران بود.
وی گفت: ملت ایران با پیروی از ولی فقیه و فرماندهی معظم کل قوا، در این جنگ نیز چون دوران دفاع مقدس یکپارچه در میدان ایستاد، جنگ اخیر نشان داد اگرچه دشمن با پیشرفتهترین ابزارها و پشتیبانی تمامعیار غرب و ناتو به میدان آمده بود، اما محاسباتش شکستخورده بود چرا که قدرت ایمان، بصیرت، ولایتمداری و مقاومت، در هیچ ماهواره و موشکی قابل اندازهگیری نیست.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام ادامه داد: ملت بزرگ ایران در این جنگ نابرابر، شخصیتی بینظیر و نمایش بیسابقهای از وحدت، ایمان و غیرت ملی از خود بهجا گذاشت. درحالیکه موشکهای پرقدرت جمهوری اسلامی در سرزمینهای اشغالی فرود میآمدند یا در آسمان تلآویو و حیفا به پرواز درمیآمدند و دشمنان همانند موش به پناهگاهها میخزیدند، ملت شریف ایران زیر بمباران و تهدید، در صحنه ماند، در خیابانها حضور داشت، و نماز جمعهها را ترک نکرد. اینجا بود که تفاوت میان ایمان و بیایمانی، خداپرستی و کفر، کاملاً آشکار شد. این همان ملت امام حسین (ع) است که به تعبیر شهید سپهبد قاسم سلیمانی، در این امتحان الهی سربلند بیرون آمد.
وی با اشاره به عامل دوم پیروزی در این جنگ گفت: یکی از اشتباهات بزرگ دشمن، تحلیل نادرست از قدرت و عمق نفوذ رهبری انقلاب اسلامی بود. آنها تصور میکردند در صورت حذف فرماندهان، نظام دچار سردرگمی و فروپاشی خواهد شد در حالی که رهبر شجاع و حکیم انقلاب اسلامی، بلافاصله پس از آغاز تجاوز دشمن، با صدور پیامهایی خطاب به ملت ایران، کشور را به استقامت، پایداری و دفاع فراخواندند و با تدبیر بینظیر، فرماندهان جدید را در کمترین زمان ممکن منصوب کردند، در همان ساعات نخست، خلأ فرماندهی جبهه جنگ بهسرعت پر شد و امید دشمن به سردرگمی نیروهای مسلح نقش بر آب گشت.
انتهای پیام
نظرات