به گزارش ایسنا، آئین اختتامیه این رویداد با حضور علی شریف نژاد «رئیس پژوهشگاه و رئیس همایش» و برخی از مدیران همایش، اعضای هیأت علمی و کارمندان پژوهشگاه و مشارکت آنلاین و غیرحضوری جمعی از دانشجویان، اساتید و پژوهشگران برگزار شد.
در این مراسم، پس از ارائه توضیحات و گزارش کوتاهی توسط هریک از دبیران، مسئولین و مدیران برگزارکننده همایش، پیامی از طرف اولگ ماتیتسین «وزیر ورزش کشور روسیه و رئیس فدراسیون جهانی ورزشهای دانشگاهی» برای حاضران ارائه شد.
در پایان نیز، ۲۰ سخنران برتر در هریک از پنلهای همایش و هفت پوستر برتر در گرایشهای مختلف، معرفی شدند.
همچنین ۳ پژوهشگر برتر، برنده چهارمین دوره جایزه بینالمللی پژوهشگر جوان شدند. این مسابقه همزمان با همایش و باهدف ایجاد انگیزه و کمک به تقویت روحیه پژوهشگری در قشر جوان دانشگاهی و استعدادیابی درزمینهٔ پژوهشهای حوزه تربیتبدنی و علوم ورزشی (مباحث فناوری، کاربردی و تحقیقات بالینی) برگزار شد.
همچنین با توجه به عدم برگزاری همایش دوازدهم در اسفند سال گذشته به دلیل بحران شیوع بیماری کرونا و تداوم این مشکل در سطح کشور، این همایش با مشارکت و همکاری ۱۶ دانشگاه، چند فدراسیون ورزشی و سازمان مرتبط با موضوع همایش، در تاریخ ۱۹ الی ۲۲ آبان ماه، برگزار شد و بیش از ۴۰۰ عضو هیأت علمی از حدود ۳۵ دانشگاه کشور بهعنوان کمیته علمی مشارکت و بیش از ۱۰۰ عضو هیأت علمی بهعنوان اعضای هیأت رئیسه پنلها، مدیریت این رویداد علمی را بر عهده داشتند.
در این همایش از ۷۵۱ مقاله ارسالی، ۵۸۰ مقاله موردپذیرش قرار گرفتند که از این تعداد، ۱۱۰ مقاله به صورت سخنرانی و باقی موارد در قالب پوستر، ارائه شدند و ۲۹ استاد برجسته بینالمللی نیز به عنوان سخنران کلیدی و یا مدرس کارگاه، مشارکت داشتند. همچنین در حاشیه این همایش، هشت کارگاه آموزشی و هشت نشست تخصصی نیز برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات