• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99082416168
  • خبرنگار : 50210

معاون استاندار مرکزی:

به چه زبانی اعلام خطر کنیم؟

به چه زبانی اعلام خطر کنیم؟

ایسنا/مرکزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: با چه زبانی باید اعلام خطر کرد تا مردم احساس کنند شرایط اصلا خوب نیست؟

بهروز اکرمی ۲۴ آبان‌ماه در هفتادمین جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی، با مقایسه موارد ابتلا و فوت در ایران و جهان گفت: در دنیا از هر ۱۰ هزار نفر ۶۸ نفر و در ایران ۸۶ نفر به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند و متاسفانه میزان ابتلا در ایران نسبت به میانگین جهان بالاتر است. این آمار نشان می‌دهد که توصیه‌های بهداشتی در ایران رعایت نمی‌شود و وضعیت اصلا خوب نیست.

وی افزود: در موضوع مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ نیز وضعیت نامناسب است به طوری که در جهان از هر ۱۰ هزار نفر ۲۴۴ نفر و در ایران بیش از ۵۰۰ نفر جان خود را از دست می‌دهند.

اکرمی با تاکید بر اینکه کادر درمان خسته است و تجهیزات بهداشت و درمان کفایت نمی‌کند، افزود: با چه زبانی باید اعلام خطر کرد تا مردم احساس کنند شرایط اصلا خوب نیست؟ تا چه زمانی باید به کادر درمان فشار آورد؟ مردم باید بدانند که در شرایط کنونی جای نگران وجود دارد و باید تصمیمات جدی‌تر و جدیدی اتخاذ کرد.

وی با بیان اینکه به احتمال قوی از هفته آینده شاهد برخی محدودیت ها خواهیم بود، گفت: اگر تصمیمی از جانب ستاد ملی اتخاذ و ابلاغ شود قطعا به مردم اعلام می شود.

معاون استاندار مرکزی در خصوص تعطیلی اصناف در ساعت ۱۸ بیان کرد: این تعطیلی به مدت یک ماه باید در شهرهای ساوه و اراک اجرایی شود و نباید خللی در اجرای آن به وجود آید، فعلا حدود ۸۰ درصد صنوف از اجرای این طرح تبعیت می‌کنند، اما انتظار می‌رود که بازدیدها همچنان ادامه یابد و در این راستا بازرسی سازمان صمت استان نیز حتما باید پای کار باشد.

وی با تاکید بر جریان داشتن هوا در اماکن مسقف با توجه به سرد شدن هوا، افزود: مسئله دورکاری اقشار تحت خطر همچنان ادامه دارد به طوری زنان باردار و افراد دارای بیماری زمینه ای که لیست دقیق این بیماری‌ها از سوی دانشگاه علوم پزشکی اعلام می‌شود، مشمول دورکاری خواهند بود.

اکرمی تصریح کرد: ۹ ماه است که درگیر این بیماری هستیم و از روز اول بر هدایت فعالیت‌ها به سمت خدمات غیرحضوری تاکید شد، اما سوال اینجاست که تاکنون چند اداره، نهاد عمومی و حتی صنوف و مغازه‌داران خدمات و فروش خود را غیرحضوری کرده‌اند؟

معاون استاندار مرکزی بر تامین مخزن اکسیژن و لوله‌کشی در فضایی در مجاورت بیمارستان امیرالمومنین از سوی سازمان صمت استان به جهت بستری بیماران تاکید کرد و گفت: این اقدام نباید به هیچ عنوان دچار وقفه شود.

به گزارش ایسنا، در این جلسه رییس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی در خصوص تعطیلی صنوف در ساعت ۱۸ گفت: این تعطیلی‌ها باید براساس فضای استان و شهرها باشد و پیشنهاد می‌دهیم تعطیلی از ساعت ۲۰ باشد.

جمشید زند با بیان اینکه در حال حاضر اجرای این طرح با تمرکز در مرکز شهر اراک انجام می‌شود که باید تجدیدنظر در این خصوص صورت گیرد، افزود: براساس تصمیم قبلی ستاد کرونا بخشی از صنوف مانند آرایشگاه‌ها مشمول تعطیلی ۱۰ روزه بودند که امروز پایان این ۱۰ روز است و بخشی به کار بازگشته‌اند که باید فکری به حال آنها شود تا تکلیف مشخص باشد، همچنین در خصوص فعالیت موبایل فروشی‌ها نیز ابهاماتی وجود دارد.

وی اضافه کرد: یکی از مشکلات کنونی فعالیت فروشندگان میوه و تره‌بار است که مشمول تعطیلی نمی‌شوند، به همین دلیل باید تصمیمات براساس فضای هر شهر و منطقه و با نیم نگاهی به مسائل اقتصادی انجام گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۴ ۱۴:۳۴

ستاد کرونا خیلی داره نسبت به بی مسئولیتی مردم سهل انگاری میکنه الان یکماهه این ستاد داره شنبه ها جلسه میزاره ولی هیچ سختگیری و نظارتی انجام نمیشه با زبان خواهش وتمنا مردم نمی فهمن اوضاع خرابه الان توی این موقعیت فقط زبان زور جواب میده الان وظیفه دولت اینه که یکسری رو از نظر مالی تامین کنه و تعطیلی کامل اعمال کنه