• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404041811023
  • خبرنگار : 50212

عضو هیات علمی دانشگاه اراک تاکید کرد

جنگ ۱۲ روزه، نقطه عطفی در نمایش چهره واقعی آمریکا و رژیم صهیونیستی

جنگ ۱۲ روزه، نقطه عطفی در نمایش چهره واقعی آمریکا و رژیم صهیونیستی

ایسنا/مرکزی عضو هیات علمی دانشگاه اراک، جنگ ۱۲ روزه را نقطه عطفی در نمایش چهره واقعی آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست و با اشاره به جنایات تاریخی آمریکا در جهان، نقش این کشور در حمایت از رژیم صهیونیستی و اقتدار دفاعی بی‌نظیر ایران، گفت: ایران با تکیه بر ثبات داخلی، فناوری موشکی بومی، وحدت ملی و رهبری بصیر، دشمنان را وادار به حرکت به سمت آتش‌بس کرد و جایگاه خود را به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای تثبیت کرد.

دکتر رضا پورایمانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: چهره واقعی آمریکا برای افراد آگاه و متخصص کاملا شناخته‌شده است، اما این کشور با تبلیغات رسانه‌ای گسترده تلاش می‌کند خود را به‌عنوان مدافع تمدن، آزادی، و حقوق بشر معرفی کند تا افراد عادی یا غرب‌زدگان مرعوب را تحت تأثیر قرار دهد.

وی با اشاره به تاریخچه جنایات آمریکا افزود: آمریکا در گواتمالا یک میلیون انسان فقیر و مظلوم را کشته، در ویتنام ۴ میلیون نفر را با استفاده از سلاح‌های ممنوعه قتل‌عام کرده، در عراق یک میلیون و دویست هزار نفر را کشته و زیرساخت‌های این کشور را نابود کرده و در افغانستان ۶۰۰ هزار انسان بی‌گناه را به قتل رسانده است. این کشور هیچ آبرویی نزد انسان‌های آگاه ندارد.

پورایمانی با استناد به اظهارات صدراعظم آلمان که خود را صهیونیست معرفی کرده، گفت: کارهای کثیف غرب را رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد. حمایت آمریکا و غرب از کشتار مردم غزه هیچ آبرویی برای آنها باقی نگذاشته و این وحشی‌گری را آشکارا تایید می‌کنند.

چرا آمریکا با رژیم صهیونیستی همراهی می‌کند؟  

این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسشی درباره نگرانی‌های اصلی آمریکا در منطقه و دلایل حمایت او از رژیم صهیونیستی، گفت: غرب و به‌ویژه آمریکا خود را آقای جهان می‌دانند و معتقدند منابع غرب آسیا حق آنهاست. طبق دکترین سیاسی آنها، این منطقه باید تحت کنترل دولت‌های دست‌نشانده باشد و رژیم صهیونیستی را به‌عنوان عامل خود برای نظارت و کنترل کشورهای منطقه به کار می‌گیرند.

وی افزود: تنها کشوری که در برابر این هژمونی ایستادگی کرده، ایران است. به همین دلیل، آمریکا از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند، اما با توجه به احتمال فروپاشی اقتصاد آمریکا، ممکن است در آینده نتواند هزینه‌های گزاف حمایت از رژیم صهیونیستی را تأمین کند و این امر به تغییرات اساسی در نظم جهانی منجر شود.

اقتدار دفاعی ایران، کابوس دشمنان 

پورایمانی در پاسخ به پرسشی درباره بازتاب اقتدار دفاعی ایران در جهان و درس‌هایی که این قدرت برای رژیم صهیونیستی و حامیان استکباری‌اش داشت، اظهار کرد: مهم‌ترین عوامل اقتدار ایران شامل ثبات داخلی، قدرت بازیابی و توان موشکی و پدافندی بومی است. موشک‌های ایرانی با دقت بالا قادر به طی مسافت دو هزار کیلومتری و انهدام دقیق اهداف هستند. این توانمندی‌ها به‌تدریج آثار تخریبی خود را بر پایگاه‌های نظامی و امنیتی دشمن نشان خواهد داد.

وی با مقایسه ایران و رژیم صهیونیستی افزود: رژیم صهیونیستی بدون پشتیبانی آمریکا و غرب حتی دو هفته نمی‌تواند در جنگ دوام بیاورد. اگر در یک جنگ، رژیم صهیونیستی محاصره شود و امکان ارسال تسلیحات برای او قطع شود، به‌سرعت به سمت فروپاشی پیش خواهد رفت. در مقابل، ایران با اتکا به ادوات نظامی بومی به هیچ کشوری وابسته نیست.

این استاد دانشگاه، نقش رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب را عامل اصلی وحدت و اقتدار ایران دانست و گفت: رهبری بصیر و فرزانه انقلاب، مهم‌ترین ستون اقتدار ایران است که کشور را در برابر توطئه‌های دشمنان حفظ کرده است.

آتش‌بس، نشانه استیصال دشمن 

پورایمانی اظهار کرد: تقاضای آتش‌بس از سوی دشمن، اوج استیصال و درماندگی آنها را نشان داد. ضربات دردناک ایران به رژیم صهیونیستی، به‌دلیل فقدان عمق استراتژیک و ناهمگونی جامعه در سرزمین های اشغالی که از اقصی نقاط جهان با وعده رفاه و امنیت به آنجا مهاجرت کرده‌اند، این رژیم را به آستانه فروپاشی رساند.

وی تأکید کرد: قدرت ایران بود که این شیاطین بی‌رحم و فاسد را وادار کرد از آتش‌بس سخن بگویند و جایگاه ایران را به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای تثبیت کرد.

نقش بی‌بدیل رهبری در مدیریت بحران 

این عضو هیات علمی دانشگاه اراک، نقش رهبر معظم انقلاب در مدیریت جنگ ۱۲ روزه و واکنش‌های ایران را بی‌نظیر توصیف کرد و گفت: مقام معظم رهبری با تکیه بر بصیرت، اخلاص و علم سرشار خود، کشور را به درجه‌ای از قدرت رسانده‌اند که دشمنان در برابر آن احساس حقارت و زبونی می‌کنند. دشمنان بارها قصد حمله به ایران را داشتند، اما هر بار به‌دلیل ترس از عواقب آن عقب‌نشینی کردند.

وی افزود: وقتی دو نفر کم‌عقل در آمریکا و رژیم صهیونیستی روی کار آمدند، این جنگ رخ داد و حالا آنها با مشکلات بزرگی مواجه شده‌اند. مقام معظم رهبری با درایت و پیش‌بینی حیله‌های دشمن، در شرایط بسیار سخت، انقلاب را هدایت کردند، در حالی که جناح لیبرال و غرب‌زده با کمک رسانه‌های دشمن و فریب‌خوردگان داخلی سعی داشتند اصول اساسی انقلاب را نقض کنند، ایشان با بصیرت الهی، تمام این توطئه‌ها را خنثی کردند.

شکست تاریخی آمریکا در برابر اراده ملت‌ها 

پورایمانی در پاسخ به این پرسش که آیا آمریکا به‌عنوان آغازکننده یا دامن‌زننده به بسیاری از جنگ‌ها (مانند ویتنام و افغانستان) توانسته در برابر اراده ملت‌ها پیروز شود، اظهار کرد: قطعا آمریکا در برابر اراده ملت‌ها شکست خورده و در آینده نیز شکست خواهد خورد. این کشور در حال افول است و دوران سراشیبی سقوط را طی می‌کند. جنگ‌های پرهزینه کمر اقتصاد آمریکا را خرد کرده و این کشور روزبه‌روز ضعیف‌تر می‌شود. دنیا به سمت نظمی چندقطبی پیش می‌رود و آمریکا در آینده با آشوب‌های داخلی و بین‌المللی مواجه خواهد شد و بیشتر در لاک خود فرو می‌رود.

وی نقش ملت ایران و موقع‌شناسی، همبستگی، و بصیرت آنها در شکست راهبرد دشمن را بسیار تعیین‌کننده دانست و گفت: ایرانی‌ها دارای تمدن تاریخی هستند و در طول تاریخ، جنگ‌های زیادی را تجربه کرده‌اند. تاریخ نشان داده که این ملت در برابر دشمن به‌سرعت متحد می‌شود و سلطه بیگانه را نمی‌پذیرد. دشمنان به‌دلیل بی‌هویتی خود، از درک این روحیه عاجزند.

پورایمانی افزود: نظام بین‌الملل تحت سلطه آمریکا و صهیونیسم است و آنها با استفاده از رسانه‌های خود سعی می‌کنند جای جلاد و شهید را عوض کنند، اما با گسترش فضای مجازی، فریب‌کاری آنها دشوار شده و مردم دنیا به‌تدریج متوجه می‌شوند که آمریکا و رژیم صهیونیستی متجاوز هستند. با این حال، دولت‌های غربی که عمدتا با حمایت لابی‌های صهیونیستی در اروپا و آمریکا روی کار آمده‌اند، به‌دلیل پول و قدرت از این جانیان حمایت می‌کنند.

دخالت مستقیم آمریکا و تبعات آن 

این استاد دانشگاه درباره میزان دخالت آمریکا در جنگ علیه ایران و تبعات آن گفت: آمریکا با حمله به ایران ریسک بزرگی کرد و بی‌آبرویی خود را در نظام بین‌الملل بیش از پیش عیان کرد. این اقدام، اعتبار آمریکا را به‌شدت خدشه‌دار کرد و نشان داد که این کشور به هیچ وجه قابل اعتماد نیست و از نظر اخلاقی فاسد است.

وی افزود: ایران می‌تواند در مراجع بین‌المللی از آمریکا شکایت کند و دردسرهای زیادی برای این کشور ایجاد کند. این اقدام می‌تواند فشار سنگینی بر افکار عمومی آمریکا وارد کند.

جبران خسارات جنگ بر عهده کیست؟  

پورایمانی با تأکید بر مسئولیت آمریکا در قبال خسارات جنگ، اظهار کرد: جبران خسارات این جنگ قطعا بر عهده آمریکاست. ایران می‌تواند پرداخت غرامت را به‌عنوان پیش‌شرط هرگونه مذاکره مطرح کند و حتی مذاکرات با آمریکا را به‌دلیل تجاوز غیرقانونی این کشور تحریم کند.

وی افزود: آمریکا در طول تاریخ خود به هیچ‌یک از معاهداتش پایبند نبوده و هیچ تعهدی را اجرا نمی‌کند، مگر اینکه مجبور شود. هر گام ایران باید منوط به انجام یک گام عملی از سوی آمریکا باشد، اما آمریکا این را نمی‌پذیرد. آنچه آمریکا و به‌ویژه ترامپ می‌خواهد، مذاکره برای تسلیم ایران است، نه معاهده. طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، مذاکره با آمریکا نه شرافتمندانه است و نه عاقلانه.

پورایمانی جنگ ۱۲ روزه را نقطه عطفی در افشای چهره واقعی آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست و  با اشاره به جنایات تاریخی آمریکا، حمایت این کشور از رژیم صهیونیستی و نقش آن در بی‌ثباتی منطقه، تأکید کرد: ایران با تکیه بر اقتدار دفاعی بومی، ثبات داخلی، وحدت ملی و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، دشمنان را به استیصال کشانده و جایگاه خود را به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای تثبیت کرده است.

وی همچنین با بیان اینکه افول آمریکا نزدیک است و جهان به سمت نظمی چندقطبی حرکت خواهد کرد، خواستار پیگیری حقوقی ایران برای جبران خسارات جنگ از سوی آمریکا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha