• یکشنبه / ۲۸ دی ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99102820459
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

یک کارشناس مذهبی:

نگاه دنیوی و مادی، الگوپذیری از حضرت زهرا (س) را کم‌رنگ کرده است

نگاه دنیوی و مادی، الگوپذیری از حضرت زهرا (س) را کم‌رنگ کرده است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری یک کارشناس مذهبی در چهارمحال و بختیاری گفت: وقتی نگاه، دنیایی شود، سنخیت با حضرت زهرا (س)، تقلید و تاسی از ایشان نیز از بین می‌رود و اگر مشاهده می‌کنیم که در جامعه افرادی کمتر برای نزدیک شدن به حضرت و الگوبرداری ایشان تلاش می‌کنند به‌دلیل دنیاگرایی آنان است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه دین اسلام از افراط و تفریط به دور است، اظهار کرد: این دین پیروان خود را به اعتدال فرا می‌خواند این در حالی است که ادیان دیگر نظیر مسیحیت پیروان خود را به رهبانیت و تارک دنیا شدن دعوت می‌کنند.

امام جمعه موقت شهرکرد با بیان اینکه نقل شده است که تعداد دفعات ذکر دنیا و آخرت در قرآن یک تعداد مشخص است، افزود: این مسئله خود حامل این پیام است که آخرتی در پیش بوده و باید برای آن سرمایه‌گذاری و تلاش کرد، از طرفی باید دنیای خود را به نحو آبرومندانه و در حدی که اسراف و تبذیر رخ ندهد، اداره کرد.

این کارشناس مذهبی گفت: حضرت زهرا (س) علاوه بر اینکه اصل شوهرداری و فرزندداری خوب را رعایت کرده،  انفاق کردن به تهیدستان و افراد محتاج را سرلوحه خود قرار می‌دادند، هرچقدر هم ایشان خواسته باشند با اعتدال روش و مشی خود را در دنیا پیاده کنند، باز هم به آخرت توجه ویژه دارند و این نشان از رعایت حد و حدود برای دنیا و آخرت توسط ایشان است.

فاطمی با اشاره به اینکه حضرت فاطمه(س) شخصیت مقدس و خدایی هستند، تصریح کرد: رویکرد و مشی این بانوی بزرگوار، الهی و به رنگ دین بود و اگر مشاهده می‌کنیم که در جامعه افرادی کمتر برای نزدیک شدن به حضرت و الگوبرداری ایشان تلاش می‌کنند به‌دلیل دنیاگرایی افراد است و این موضوع بر روح جامعه حاکم شده است.

وی بیان کرد: از آن‌جا که در گذشته روح ساده‌زیستی بیشتر در جامعه وجود داشته است، نزدیکی بیشتری با ائمه احساس می‌شد و جمله‌ای از امیرالمومنان نقل شده است که ملکه، امام و مقتدای افراد فاسق مال دنیا است و اگر مشاهده می‌شود که در بانوان تاثیرپذیری از حضرت زهرا (س) کم‌رنگ شده است به‌دلیل کدر شدن روحیات و دنیوی شدن نوع نگاه است و به‌نوعی  زهد سابق از دست رفته است.

این کارشناس مذهبی یادآور شد: وقتی نگاه، دنیایی شود، سنخیت با حضرت زهرا (س)، تقلید و تاسی از ایشان نیز از بین می‌رود، مانند این است که فردی از مقوله‌ای صحبت کند که علاقه‌ای به آن در ما وجود ندارد.

فاطمی تاکید کرد: البته در جامعه افرادی وجود دارند که بر دین، ایمان و معنویت خود باقی می‌مانند و در اخبار و پیشگویی‌ها آمده است که این افراد همانند چراغ‌هایی هستند که در تاریکی می‌درخشند و پیغمبر اکرم (ص) از این افراد با لفظ برادر یاد می‌کند.

وی ادامه داد: نبی مکرم اسلام به وقوع امتحانات سخت برای این افراد اشاره می‌کنند که با سلاح ایمان از این امتحانات سربلند بیرون می‌آیند و اگر همانند این امتحانات برای اصحاب زمان پیامبر رخ می‌داد، آنان نمی‌توانستند ذره‌ای این ابتلائات را تحمل کنند.

این کارشناس مذهبی اضافه کرد: البته افراد زنده‌دل واقعی محدود هستند و قشر عظیمی از جامعه پایبند به دنیا و امورات دنیایی شده و به رضوان الهی، حساب و کتاب فکر نمی‌کنند.

وی در ادامه به ماجرای خطبه فدکیه اشاره و تصریح کرد: فدک مزرعه‌ای بود که به اذن خدا و توسط پیامبر اکرم (ص) به حضرت زهرا (س) رسید تا به‌عنوان سرمایه در اختیار وی باشد، اما برنامه را غاصبان خلافت دانسته و پس از غصب خلافت، فدک را با دروغ و تزویر از حضرت فاطمه (س) گرفتند و هرچقدر ایشان تلاش کردند راه به جایی نرسید.

فاطمی قرائت خطبه فدکیه را دادخواهی حضرت زهرا (س) دانست و خاطرنشان کرد: نفس این سخنرانی روشنگرانه بوده و در رابطه با احکام دینی، ولایت حضرت علی (ع) و زحمات ایشان و معارف گهربار است که به بهانه زمین فدک بیان شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha