پوراندخت نیرومند در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم بهره مندی زنان از دوره های آموزشی در مراکز فنی و حرفه ای و اجرای دوره های آموزشی مخصوص بانوان، اظهار کرد: امروز به دلیل مشکلات اقتصادی و نیاز خانواده ها به درآمد بیشتر دوره هایی برای بانوان در مراکز فنی و حرفه ای باید آموزش داده شود که خروجی آن در اشتغال قابل لمس باشد و به کاهش هزینه های معیشتی آنها و کمک به اقتصاد خانوار از طریق ایجاد اشتغال منجر شود.
وی یکی از چالشهای اجتماعی و فرهنگی را نبود مهارت در بین جوانان دانست و افزود: با ترویج و گسترس مراکز آموزشی و توسعه مهارتهای مختلف می توان معضل بیکاری را به حداقل رساند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران درعین حال آمادگی این سازمان برای ارائه خدمات آموزشی به مناطق محروم و شهرستانهایی نظیر قرچک و ورامین را اعلام کرد و گفت: افزایش مهارت در جوانان آموزش دیده در این مناطق از اهمیت بالایی برخوردار است و تلاش می کنیم با گسترش مراکز فنی و حرفه ای و تجهیز این مراکز به لحاظ کمی و کیفی سطح خدمت رسانی به آحاد جامعه را افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: به منظور ارائه آموزشهای مهارتی به متقاضیان در این شهرستانها راهکارهای اجرایی لازم بررسی و برنامه ریزی برای دوره های آموزش مهارت و استانداردهای آموزشی بر اساس نیازهای منطقه ای در دستور کار قرار خواهد گرفت.
به گفته نیرومند، نیروی انسانی محور توسعه است و سازمان فنی و حرفه ای به عنوان مجموعه ای که ماموریت پرورش انسانهای توانمند را برعهده دارد تاثیرگذارترین نهاد درزیرساختهای توسعه به شمار می رود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای تهران در پایان با بیان اینکه نگاه تحول گرایانه به فنی و حرفه ای انگیزه بالایی ایجاد می کند، از مهارت آموزی به عنوان موتوری محرکی در رفع معضل بیکاری یاد کرد که می تواند نگاه به مقوله مهارت آموزی در کشور را تغییر دهد.
انتهای پیام
نظرات