سمیه رفیعی در گفتوگو با ایسنا، ضمن تبریک دهه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، گفت: مردم ما در سال ۱۳۵۷ دست به احیای ارزشهای واقعی زد. مکتب جمهوری اسلامی، مبتنی بر احیا و حفظ کرامت انسانی است و پیشینه و فلسفه آن با دیگر مکاتب دنیا فرق میکند. به همین خاطر جمهوری اسلامی توانسته است با دیگر حکومت ها رقابت کند و در بسیاری موارد از آنها جلو باشد.
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه فلسفه حکومت های سیاسی موجود در دنیا مادی و مبتنی بر اندیشه و یافته های بشری است، گفت: نقطه برتری مکتب جمهوری اسلامی ایران، فلسفه الهی آن است که با هیچ فلسفه و اندیشه انسانی قابل مقایسه نیست. انقلاب ما در مساله احیای ارزشهای اخلاقی و الهی تا حدود خوبی موفق واقع شد. در حکمرانی در مسیر پیشرفت قرار داریم و البته در بعضی موارد هم کم کاری کردیم.
نماینده مردم تهران با اشاره به پیشرفتهای عمرانی، به خودکفایی در دستیابی به ایجاد زیرساختهای مدرن و دسترسیهای زیربنایی اشاره کرد و گفت: غیر از این موارد زیرساختی، دستاوردهای معنوی و اخلاقی انقلاب اسلامی ایران که منشاء اثرات مثبت در تحولات بشری بوده است، بینظیر است. کمک و مشارکت مردم در همه گیری کرونا مصداق بارزی از اخلاقیات است که نمیتوان آن را در جای دیگری پیدا کرد. کمکهای مومنانه و همدلانه، حضور داوطلبانه مردم در بیمارستانها و فداکاری کادر درمان از مصادیق بارز و خاصی است که با ارزشهای اولیه انقلاب نسبت دارد.
رفیعی در مورد کاستیهای جمهوری اسلامی گفت: هر کشوری نقاط قوت و ضعف خاص خودش را دارد. ما در شاخصهای پیشرفت و توسعه، قصورهایی داریم که مشخصاً به مدیت و کارایی مدیران مربوطه برمیگردد. ناکارآمدیهای موجود در کشور به اشخاص متصدی در برهههای مختلف تاریخی برمیگردد.
نماینده مردم تهران در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در پایان در بیان راهکاری برای ناکارآمدیها گفت: به نظرم، در این برهه نیازمند بازگشت به آرمانهای سال ۵۷ هستیم. ما نیازمند مدیر پنجاه و هفتی هستیم. وقتی از مدیر پنجاه و هفتی صحبت میکنیم یعنی مدیری که همه اصول اساسی و آرمانهای مقدس انقلاب ۵۷ را داشته باشد. مدیری پنجاه و هفتی است که در هر مسئله و در هر زمانی منافع کشور را به منافع خودش ترجیح دهد و خدامحوری را سرلوحه اقداماتش قرار دهد.
انتهای پیام
نظرات