دکتر جعفر مروارید؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با صدور پیامی درگذشت زنده یاد استاد امیر برزگر خراسانی از شاعران پیشکسوت این استان را تسلیت گفت.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، در متن این پیام آمده است: خبر درگذشت استاد برزگر شاعر ولایی و فرهیخته، شیفته اهل بیت(علیهم السلام) و چهره ماندگار شعر خراسان که بیش از ۵۰ سال در هوای عاشقی و شعر این دیار پرگهر نفس کشید، موجب تألم و تأثر گردید.
بزرگمردی از دوران اوج شعر خراسان و یادگاری از حلقه یاران خراسانی که عمری با اخلاص در خدمت موثر در عرصه شعر و ادب گذراند و با طبعی روان اشعاری درخشان از خویش به یادگار گذاشت.
اینجانب، فقدان این شاعر ولایی و مردمی را به جامعهی فرهنگی خراسان و ایران اسلامی و به ویژه خانوادهی محترم ایشان تسلیت میگویم و از خداوند متعال، صبر و بردباری برای خانواده ارجمندشان مسئلت دارم.
نظرات