• شنبه / ۱ تیر ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: semnan-40586

گران‌فروشی و تخلف ۱۲ میلیاردی در یک کشتارگاه طیور سمنان

گران‌فروشی و تخلف ۱۲ میلیاردی در یک کشتارگاه طیور سمنان

معاون نظارت ، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از تخلف ۱۲ میلیارد ریالی یک واحد کشتارگاه طیور در این استان خبر داد.

به گزارش ایسنا-منطقه سمنان مهدی یحیایی از تخلف گرانفروشی یک واحد کشتارگاه طیور در این استان خبر داد و اظهار کرد: این کشتارگاه طیور پس از بررسی و تکمیل پرونده به‌دلیل گران‌فروشی مرغ به تعزیرات حکومتی استان معرفی شد .

وی با اشاره به بازدید بازرسان این اداره کل از این کشتارگاه تصریح کرد: این بازرسی که توسط کارشناسان نظارت و بازرسی سازمان انجام شد منجر به تشکیل پرونده تخلف گرانفروشی به ارزش ریالی 12 میلیارد و 96 میلیون و 400 هزار ریال شد که پرونده متخلف جهت رسیدگی موضوع به تعزیرات حکومتی استان ارجاع شد.

معاون نظارت ، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از برخورد جدی این اداره کل با متخلفین خبر داد و اضافه کرد: معاونت نظارت ، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده صنعت، معدن و تجارت استان در برخورد با متخلفین جدی است و با متخلفان برابر قوانین و مقررات برخورد می‌کند.

یحیایی به نقش مهم مردم در برخورد با تخلف‌ها اشاره و تاکید کرد: هم استانی‌ها می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی واحدهای صنفی و عرضه کننده خدمات ، مراتب را با شماره تلفن گویا 124 سامانه ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گزارش کنند .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha