• یکشنبه / ۲ تیر ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: semnan-40591

دادستان سمنان تاکید کرد:

نمی‌گذاریم فساد مدیران در پشت پرده بماند/ چرایی حجم بالای پرونده‌های قضایی در استان

نمی‌گذاریم فساد مدیران در پشت پرده بماند/ چرایی حجم بالای پرونده‌های قضایی در استان

دادستان سمنان ضمن تاکید بر مبارزه دائم با فساد،گفت: نمی‌گذاریم که فساد مدیران در پشت پرده بماند.

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه سمنان، محمدشریف ابراهیمی همزمان با دومین روز از هفته قوه قضاییه در شورای قضایی این استان اظهار کرد: عمده فسادها به ضعف افراد در باورهای دینی و عقیدتی برمی‌گردد.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص دستگیری چند تن از مدیران استان در یکی دو سال اخیر گفت: دادستانی سمنان چنانچه مدیری بخواهد به بیت‌المال دست‌درازی کرده یا دچار فساد اخلاقی باشد برابر وظایف ذاتی و قانونی خود ورود کرده و با مدیران فاسد برخورد قانونی می‌کند.

ابراهیمی از رصد دستگاه‌ها از طریق مجاری قانونی خبر داد و اضافه کرد: دستگاه قضایی در برخورد با فساد با کسی تعارف ندارد و اجازه نمی‌دهیم که افرادی تصور کنند که فساد آنها آسوده‌خاطر در پشت پرده می‌ماند.

وی با بیان اینکه دستگاه قضایی چه از طریق بازرسی و چه از طریق دادستانی و دیگر مجاری قانونی به پرونده‌های فساد احتمالی ورود می‌کند افزود: تلاش ما بر این خواهد بود که بیشتر در این بخش از بروز فساد پیشگیری کنیم اما چنانچه فسادی هم اتفاق بیفتد با قوت برخورد خواهیم کرد.

این مقام قضایی از پست‌ها به عنوان امانت مردم در دست مدیران نام برد و بیان کرد: در یک جامعه اسلامی نباید حتی یک مدیر فاسد وجود داشته باشد.

دادستان سمنان بر لزوم توجه بیشتر به امر به معروف و نهی از منکر تاکید و تصریح کرد: اگر در جامعه‌ای امر به معروف و نهی از منکر نباشد آن کشور و جامعه رو به اضمحلال و تباهی خواهد رفت.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ورودی پرونده‌های دادسراهای این استان در سال 97 را بالغ بر 29 هزار فقره اعلام کرد و گفت: در یک سال اخیر بیش از 29 هزار و 500 فقره از پرونده‌های دادسراهای استان کسر شده است.

وی با طرح این پرسش که چرا حجم پرونده‌های وارده به محاکم قضایی استان تا این حد بالا است خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین دلایل حجم بالای ورودی‌ها به عدم آگاهی مردم برمی‌گردد.

ابراهیمی بر ضرورت ثبت رسمی معاملات تاکید و تصریح کرد: بخش عمده‌ای از پرونده‌ها ریشه در بی‌توجهی به ثبت رسمی معاملات دارد و لذا اگر معاملات ثبت رسمی شوند بسیاری از پرونده‌ها از گردونه قضایی خارج می‌شوند.

وی با اشاره به حجم بالای پرونده‌های کلاهبرداری گفت: ما چه در فضای مجازی و در سطح جامعه با پرونده‌های متعددی در این حوزه روبرو هستیم و این در حالی است که مسوولان بارها از مردم خواسته‌اند که به فضای مجازی اعتماد نکنند. متاسفانه با وجود اینکه اطلاع رسانی زیادی در این بخش شده همچنان شاهد تشکیل پرونده هایی در این حوزه هستیم.


  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha