• چهارشنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: semnan-40739

بی‌خبری مالکان از اجباری بودن استاندارد آسانسورهای خانگی

سهم ناچیز ایران از بازار 2500 میلیارد دلاری صادرات حلال

سهم ناچیز ایران از بازار 2500 میلیارد دلاری صادرات حلال

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به واگذاری صدور مجوز گواهی حلال به این سازمان گفت: با وجود ظرفیت بالای این بخش سهم ایران از مراودات تجاری و مالی این بازار بسیار ناچیز است.

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه سمنان، نیره پیروزبخت در در جلسه شورای استاندارد استان سمنان اظهار کرد: در حال حاضر صدور گواهی حلال برعهده سازمان ملی استاندارد است البته براساس قانون ، این وظیفه در سال‌های گذشته برعهده وزارت جهادکشاورزی و نمایندگان ولی فقیه استان‌ها بود.

پیروزبخت ادامه داد: در حال حاضر بررسی استاندارد و حلال بودن هر موردی از کالاها از جمله مواد غذایی و گردشگری حلال برعهده سازمان ملی استاندارد است .

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به سهم ناچیز کشورمان از صادرات حلال، خاطرنشان کرد: از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار صادرات حلال در جهان سهم ایران ناچیز است .

وی گفت:سالانه ۷۰۰ میلیارد دلار با نشان موادغذایی حلال در بازارهای مختلف جهان عرضه می‌شود اما ایران در این بازار صادراتی مهم، جایگاه چندان خوبی ندارد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به ضرورت بازرسی دوره‌ای از آسانسورهای شخصی گفت: در بخش منازل شخصی به دلایل مختلف بازرسی دوره‌ای آسانسور در کشور انجام نمی شود که این یک ضعف جدی است .

وی تاکید کرد: شرکت‌های نصاب آسانسور باید استانداردهای اجباری را رعایت کنند و بازرسان و دیگر دستگاه‌های مسوول نیز باید بر کیفیت و خدماتی‌دهی در این بخش نظارت‌های جدی تری داشته باشند .

  این مقام مسوول با بیان اینکه بر نصب و نحوه خدمات‌رسانی آسانسور ساختمان‌های اداری و تجاری به صورت مستمر نظارت‌هایی انجام می‌شود گفت: اخیرا با شرکت‌های بیمه ای و شهرداری‌ها برای نظارت های مستمر بر آسانسور منازل و دیگر موارد اداری و قانونی در این بخش رایزنی هایی انجام شده است .

وی ادامه داد: توجه به کیفیت آسانسور واحدهای مسکونی تنها وظیفه سازمان استاندارد نیست بلکه مالک واحد مسکونی، نصاب و بازرسان نیز نسبت به این موضوع مسئول هستند .

پیروزبخت با بیان اینکه بسیاری از مالکان واحدهای مسکونی از اجباری بودن استاندارد آسانسورهای خانگی اطلاع ندارند ادامه داد: باید فرهنگ سازی گسترده ای در رابطه با این موضوع انجام شود .

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران از مالکان و شهروندان خواستا در رابطه با ایمنی و کیفیت آسانسورهای نصب شده حساسیت داشته باشند و نظارت ها در این بخش به صورت فراگیر انجام شود

وی به نقش مهم استاندارد در تحقق شعار سال پرداخت و افزود: مباحث استاندارد سازی در سال رونق برای توسعه کشور یک رویکرد اساسی است و اگر این امر در کشور محقق نشود نمی توان برای شعار سال اقدام هایی انجام داد .

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه برای نجات تولید داخلی چاره ای جزء توجه به کیفیت و استاندارد وجود ندارد خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته سیاست‌های کلی اقتصادمقاومتی به استاندارد کالاهای تولیدی توجه ویژه ای داشته است .

وی با بیان اینکه توسعه و تقویت نظام استاندارد اکنون در کشور قانون شده به نقش مهم سازمان استاندارد اشاره کرد و افزود: ۲۵ وظیفه برای اجرای این قانون به سازمان ملی استاندارد سپرده شده است .

وی از برنامه‌ریزی برای شکل‌گیری کارگروه‌هایی برای بررسی و شناسنامه‌دار کردن محصولات غیرصنعتی خبر داد و گفت: توجه به استانداردهای سنتی و روستایی در دستور کار این سازمان قرار گرفته است .

پیروزبخت توجه به استاندارد و کیفیت صنایع دستی را از راهبردهای سازمان ملی استاندارد برشمرد و اضافه کرد: با اعطای نشان استاندارد می توان به توسعه استان‌ها و رونق کسب و کار در آنها کمک کرد.

وی با اشاره به مطالبه استاندار سمنان در خصوص راه‌اندازی آزمایشگاه‌های استاندارد در این استان گفت: در حال حاضر به دلیل مشکلات مالی امکان ساخت و راه‌اندازی آزمایشگاه جدید در کشور وجود ندارد اما برای ساخت آزمایشگاه‌های همکار با همکاری بخش خصوصی تمهیداتی اندیشیده شده و لذا از سرمایه گذاری فعالان اقتصادی در این بخش استقبال می‌شود .

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۱ آزمايشگاه در بخش‌هاي مختلف نمونه‌گيري از توليدات را زير نظر اداره كل استاندارد سمنان انجام مي‌دهند افزود: در سطح استان ۳۰ آزمايشگاه همكار مورد تاييد سازمان ملي استاندارد فعاليت دارند .

وی با اشاره به راه‌های شناخت استاندارد بودن یک کالا گفت: شهروندان براي اطمينان از استاندارد بودن كالاهاي توليدي مي‌توانند باركد زير علامت استاندارد مندرج بر روي كالا را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پيامك و تمام اطلاعات مرتبط با آن کالا را دریافت کنند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به تعدد تولیدات صنعتی استان گفت: ۹۵۰ محصول توليدي واحدهاي صنعتي در سمنان داراي پروانه استاندارد است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha