• پنجشنبه / ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: semnan-40826

در چهار ماهه اول امسال صورت گرفت؛

ارزآوری 74 میلیون دلاری 73 قلم کالای صادراتی در سمنان

ارزآوری 74 میلیون دلاری 73 قلم کالای صادراتی در سمنان

مدیرکل گمرک استان سمنان از ارزآوری بیش از 74 میلیون دلاری 73 قلم کالای صادراتی این استان در چهار ماهه اول امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه سمنان، علی سعدالدین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال‌جاری تا ابتدای مردادماه 86 هزار و 359 تن کالا به ارزش 74 میلیون و 399 هزار دلار از گمرک این استان به بازارهای هدف صادر شده است.

وی تعدد اقلام صادراتی استان در این چهارماهه را 73 قلم برشمرد و ادامه داد: این میزان صادرات توسط 91 شرکت فعال صادراتی در استان صورت گرفته است.

مدیرکل گمرک استان سمنان متوسط ارزش دلاري هرتن کالای صادراتی این استان در بازه زمانی چهارماهه گذشته را 861  دلار برشمرد و گفت:

سعدالدین از وضعیت رو به بهبود صادرات در این استان خبر داد و افزود: خوشبختانه صادرات استان سمنان در این بازه زمانی از نظر وزن 27درصد کاهش و از نظر ارزش  36درصد افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: شمش سرب, هيدرو كربن سبك، سود سوزآور،  قاشق و چنگال یکبار مصرف, كابل زميني, فروسيلسيوم, کولر آبي , پودر لباس شويي , کرک و پشم حلاجی شده، اجزا و قطعات از فولاد, کربنات دی سدیم, نمک معمولی , شیرینی و شکلات و ...از جمله محصولات صادراتی سمنان در این مدت چندماهه بودند.

مدیرکل گمرک استان سمنان از صادرات استان به 45 کشور جهان خبر داد و گفت: عراق، افغانستان, تركيه، هند ,امارات متحده عربي، تركمنستان, ازبکستان, اندونزیی,آذربايجان، پاكستان, هنگ کنگ, ایتالیا , ارمنستان, گرجستان و..از مهمترین مقاصد صادراتی گمرک سمنان بودند.

  وی همچنین از واردات سه هزار و 261 تن کالا به ارزش17 میلیون ئ 541 هزار دلار در چهار ماهه امسال خبر داد و خاطرنشان کرد: این کالاها از 14 کشور دنیا وارد گمرک سمنان شدند.

سعدالدین از کاهش وزنی واردات گمرکی استان خبر داد و گفت: واردات این استان با متوسط ارزش دلاري هر تن پنج‌هزار و 290 دلار در چهار ماهه اول سال از نظر وزن  49 درصد کاهش و از نظر ارزش با  23درصد افزایش روبرو بودند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha