معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان از دعوت از مستبصرین و سخنرانی آنها در امامزادگان و بقاع متبرکه استان به عنوان یکی از موثرترین برنامههای اوقاف و امور خیریه در ایام منتهی به عید غدیر در استان نام برد .
حجتالاسلاموالمسلمین روحالله عرفانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا-منطقه سمنان اظهار کرد: مستبصرین و افرادی که نگاهشان به نور اهلبیت(س)روشن شده و تغییر مذهب دادهاند با حضور در بقاع متبرکه ضمن اینکه به بازخوانی تجربه خود میپردازند در خصوص اهلبیت(س) و غدیر نیز به سخنرانی میپردازند.ضمن اینکه در این ایام سخنرانیهای متعددی برای مبلغین و مربیان سبک زندگی اسلامی نیز در بقاع متبرکه استان پیشبینی شده است.
عرفانی تجلیل از شماری از مستبصرین و آنها که به مذهب تشیع گرویدند در استان خبر داد و گفت: جشن عید هم در روز و هم در شب عید غدیر در بقاع متبرکه شاخص استان برگزار میشود.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا در خصوص عدم شناخت عمومی از خطبه مهم رسولالله در روز غدیر خاطرنشان کرد: سازمان اوقاف چند سالی است که با برنامههای مدونتری با حضور مبلغین و روحانیون و کارشناسان به تبیین خطبه روز غدیر و بیان زوایای پیدا و پنهان این خطبه میپردازند .
وی ادامه داد: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان امسال به صورت ویژهتری برای تبیین خطبه غدیر رسولالله(ص) و بیان مبانی و مفاهیم این خطبه تاریخی در شهرستانهای مختلف استان برنامهریزی کرده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ادامه داد: در همین راستا امسال مبلغین اعزامی از سازمان و مبلغین بومی استان که تعداد بیشتری هستند با حضور در اکثر قریب به اتفاق امامزادگان و بقاع متبرکه استان به تبیین و تحلیل این خطبه خواهند پرداخت.
وی از توزیع کتابچه غدیر در استان خبر داد و گفت: یکی از برنامههای سازمان برای ارتقاء شناخت دوستداران اهلبیت(س) از غدیر، برگزاری مسابقات کتابخوانی با موضوع غدیر است. ضمن آنکه مبلغین نیز در این ایام خطبه غدیر را در بقاع متبرکه و امامزادگان استان تشریح و تبیین میکنند.
معاون اوقاف و امور خیریه استان با اذعان به اینکه جایگاه غدیر در ایران شناخته شده است افزود: برگزاری این برنامهها به افزایش شناخت مردم و ارادتمندان از خاندان نبوت کمک میکند.
وی بر ضرورت بازخوانی و تبیین بیشتر این خطبه تاریخی تاکید کرد و گفت: غدیر یکی از مهمترین وقایع تاریخ اسلام است که تبیین بیشتر آن میتواند مخاطبان را بیش از پیش با حقانیت اهلبیت (س) آشنا کند.
عرفانی از برنامهریزی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان برای برگزاری جشن غدیر در 33 امامزاده و بقاع متبرکه شاخص استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در طول دهه امامت و ولایت که به جشن بزرگ غدیر ختم میشود برنامههای متعدد و متنوعی در استان پیشبینی و اجرایی شده که این برنامهها در روزهای منتهی به غدیر و بهویژه روز عید افزایش بیشتری مییابند.
وی
در پاسخ به این پرسش خبرنگار ایسنا که اوقاف استان برای دوستداران اهلبیت(س) در
مناطق روستایی استان چه برنامههایی دارد اظهار کرد: برنامههای غدیر محدود به
مناطق شهری نیست و بخشی از این 33 امامزاده و بقاع متبرکه استان در مناطق روستایی
و یا مناطق حاشیهای شهرهای استان هستند و علاقهمندان میتوانند از آن بهرهمند
شوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره اوقاف و امور خیریه استان
سمنان یادآوری کرد: گلباران ،غبارروبی و عطرافشانی بقاع متبرکه، سخنرانی مستبصرین
و شیعهشدگان، اعزام مبلغین، تبیین خطبه غدیریه،
همایش بانوان ولایی، برپایی
خیمههای معرفت، مسابقات کتابخوانی و فرهنگی، آذینبندی بقاع متبرکه، برپایی مداحی
و جشنهای مختلف و..از جمله برنامههای پیشبینی شده در این ایام است.
به گزارش ایسنا مستبصر مفرد مستبصرین در لغت به معنای درخواست کننده بینایی است و در اصطلاح به شخصی اطلاق می شود که با طلب هدایت از راهنمایان حقیقی یعنی امامان معصوم (ع) عنایت الهی نصیب وی شده و با تحقیق و تفحص عقلی و نقلی و قلبی در حقائق، به صراط مستقیم هدایت و به حلقه شیعیان اهل بیت(ص) درآمده است.
نظرات